Selleks on mugav kasutada näiteks dekoratiivpaneele. Paneele on erinevate profiilidega — valida saab erinevate mustrite, materjalide ning suuruste vahel. Ühesõnaga, ära karda eksperimenteerida, sest ainult nii on võimalik oma tubadele uut hingamist anda. Moodsaks võimaluseks on ka 3D-paneelid, mis aitavad luua unikaalse ja põneva interjööri. Paneele on näiteks ka kvaliteetsetest naturaalsetest materjalidest, mis on äärmiselt keskkonnasõbralik lahendus.

Tõsi, krohvi kasutamine siseruumides ei ole tegelikult mingi uus avastus — seda hakati kasutama juba 19. sajandil. Kuid nõukogude ajal olid seinapaneelid täiesti alahinnatud ja unustatud, alles nüüd on inimesed dekoratiivpaneelid enda jaoks taasavastanud. Üha enam kasutatakse kodudes ka rekonstrueeritud seinu, mida sisekujundajad kohandavad äärmiselt stiilselt moodsa eluasemega.

3D-paneele kasutatakse harilikult mõnes kindlas ruumis või ainult ühes toa osas. Populaarsed valikud on nii elutuba, magamistuba, koridor kui ka vannituba. Sul on võimalik valida kindel nišš ning kasutada seda lahendust ka näiteks lagede puhul. Paneelid kinnitatakse seintele liimiga. Harilikult on plaadid valged, kuid neid on vajadusel äärmiselt lihtne värvida. Nii saad värvitoone vahetades oma toale mitmeid kordi uue välimuse anda.

Paneelide puhul on võimalik kasutada ka erinevaid valgustuslahendusi — sel moel on võimalik ühte ja sama paneeli valguse abil äärmiselt lihtne muuta. Nii leiab iga seinapaneeli kasutaja just tema maitsele sobiliku variandi. 3D-paneelid on äärmiselt vastupidavad ning harilikult on paneelid ka tulekindlad ning juhul, kui paneelidesse tekivad praod või mõrad, on neid väga lihtne lihvimise teel eemaldada ja parandada.

Kui oled väsinud igavatest koduseintest ning soovid kerge vaevaga oma kodule uue ilme anda, vali kindlasti populaarsed seinapaneelid. Tulemuseks on unikaalsed ja pilkupüüdvad toad!

Jaga
Kommentaarid