Aja kokkuhoid

Paljude inimeste jaoks on jõusaali minek ebameeldiv, sest reisimisele võib kuluda tohutu aeg. Sel juhul tasub kahtlemata endale koju isiklik trenažöör muretseda. Lisaks on kodus võimalik treenida igal päeval ja iga kell ning just nii kaua, kui ise heaks arvad.

Kuidas kodus ruumi leida?

Paljud arvavad, et trenažööri jaoks tuleb kodus spetsiaalselt ruumi teha. Ent mitte kõigil ei pruugi see õnnestuda. Olenevalt treeningseadme suurusest on tarvis rohkemal või vähemal määral vaba ruumi. Kuid näiteks velotrenažöör sobib ideaalselt magamistoa üheks osaks. See tähendab, et ei ole vaja otsida pidevalt ruumi, kuhu trenažöör pärast treeningut paigutada. Luba sellel olla toa üks osa. Treeningseade ei võta kodus kindlasti palju ruumi, ent on äärmiselt kasulik ja vajalik regulaarseks treeninguks.

Millist sorti treeningvahend endale soetada?

Kuna tänapäeval on kauplustes väga suurel hulgal erinevaid treeningvahendeid, siis on nende seast selle õige valimine üsna keerukas. Trenažöörid jagatakse harilikult vastavalt sellele, millist kehaosa need treenivad. Niisiis tuleb ka valik lähtuvalt langetada. Statistika kohaselt eelistavad paljud inimesed just jooksulinti. Jooksulint aitab vormida kogu keha ja parandab suurepäraselt vastupidavust. Regulaarne jooksulindi kasutamine võimaldab näha väga kiirelt suurepäraseid tulemusi!

Jaga
Kommentaarid