Kui soovid kvaliteetset seadet, siis kulub omajagu aega valimaks, milline seade just Sinu nõudmistele kõige paremini sobib. Üheks olulisemaks koduseadmeks on tolmuimeja, mille soetamine võib teinekord parajaks katsumuseks kujuneda. Väga laia valiku hea hinnaga tolmuimejaid leiad Kaup24.ee e-poest. Järgnevalt annamegi nõu, kuidas endale sobilik seade valida.

  1. Võimsus. See on tolmuimeja valimise juures üks olulisemaid kriteeriume. Suurepärase tolmuimeja võimsus jääb vahemikku 2000–2200 W.
  2. Tolmukott. Omal ajal oli ainus võimalus tolmukotti tühjendada, tänapäeval on aga palju mugavam lahendus vahetada vana kott täiesti uue vastu. See on soodsam ja kiirem võimalus, mis tagab ka tunduvalt puhtama tulemuse.
  3. Tolmukoti mahutavus. Siinkohal ei ole tarvis valida võimalikult suure tolmukotiga seadet. Mida suurem tolmukott, seda rohkem mustust masinasse ka koguneb. Pigem on kasulikum tolmukotti vahetada nii sageli kui võimalik.
  4. Juhtme pikkus. Eriti oluline on juhtme pikkus suuremas majapidamises, sest vastasel juhul tuleb väga tihti juhet seinast välja tõmmata ja uuesti seina ühendada, mis muudab koristamise väga tülikaks.
  5. Tolmuimeja otsikud. Mida rohkem erineva kujuga otsikuid, seda mugavam on erinevaid ruume ja kapialuseid puhastada. Paljudel seadmetel on valik pumpasid ostuga kaasas, kuid neid on väga mugav ka juurde osta. Laia valiku hea hinnaga otsikuid leiad muuhulgas Kaup24.ee e-poest.
  6. Rataste tüübid. Soovitame valida kummist ratastega tolmuimeja, sest need ei kriimusta põrandapinda.
  7. Välimus. Muidugi ei tohiks tolmuimeja välimus olla määrav kriteerium, kuid paljud soovivad, et tolmuimeja sobiks teiste kodumasinatega ning oleks võimalikult elegantne ja kena.

Üks korralik tolmuimeja peaks olema igas majapidamises. Kui oled siiski hädas ja ei oska endale sobivat seadet valida, siis soovitame nõu pidada Kaup24.ee konsultantidega, kes on rõõmuga nõus jagama oma soovitusi, valimaks üheskoos just Sinu majapidamisse kõige paremini sobiva seadme.

Jaga
Kommentaarid