Seetõttu tuleks mõne olulise tähtpäeva lähenedes oma neiult uurida, mis talle meeldib. Seejuures proovi koguda võimalikult palju informatsiooni – millised on tema huvid ja hobid, mis talle oma vaba ajaga meeldib peale hakata ning võib-olla ta suisa kogub miskit põnevat. Sest enamikul juhtudest meeldib ühele tüdrukule üks asi, teisele aga sootuks teine. Loomulikult oleneb kingitus ka selle otstarbest. Kas soovid teha praktilist või romantilist kinki, ekstravagantset või hoopis intelligentset, või on ta ehk järjepidev sportlane, kellele meeldib enda eest hoolitseda? Ühel või teisel moel peaks kingitus sobima neiu iseloomu ja olemusega.

Kingitust tehes tuleks veenduda, et see on kindlasti ka ilus ja romantiline, loomulikult mitte juhul, kui Sinu tüdruksõber on erakordselt praktiline inimene. Kindlasti tasub eelnevalt veenduda, et neiul juba ühte või teist eset kodus olemas ei oleks. Selle tarbeks tasub eelnevalt väikest viisi uurimistööd teha või tema kodus hoolikalt, ent delikaatselt ringi vaadata. Sest ilmselt võid ka ise arvata, et olemasoleva eseme saamine võib olla üsna segadust ja piinlikkust tekitav nii Sulle kui ka Su armsamale.

Ka riiete kinkimine ei ole sugugi nii lihtne, kui see esmapilgul tunduda võiks. Tüdrukutel on väga erinev moemaitse ning peale selle ei pruugi üks või teine suurus seljas hästi istuda. Seetõttu on nii pesu kui ka riideid lihtsam ja turvalisem soetada koos, kui Sa just tema kehamõõte ja sobivaid suurusi une pealt ei tea. Lihtsalt jalutage poodides, valige midagi kena välja ning otsusta, kas ostad talle selle koheselt või teed üllatuse ja soetad sobiva eseme talle salaja.

Suurepäraseks ideeks on kinkida ka head muusikat või klassikaliselt häid raamatuid. Ent ka siinkohal tasub eelnevalt uurida, milline on Sinu neiu maitse. Ära unusta kingituse juurde valida ka tema lemmiklilli – lilled muudavad iga naise tuju hetkega heaks ning panevad ta ennast eriliselt ja hästi tundma. Veel võiksid kingituse juurde kirjutada armsa kaardi mõne eriliselt kena ja sooja sõnumiga.

Jaga
Kommentaarid