Kõik käib lihtsalt ühe klõpsuga, soovitud kaup tuuakse soovi korral koju kätte ning kõike seda kodust lahkumata. Tutvugem koos e-poodide ajalooga.

Tehnoloogia kiire areng ning lõputud võimalused on üha enam inimesi meelitanud virtuaalsetesse keskkondadesse. 20. sajandi II poolel muutus inimeste elutempo üha kiiremaks ning ajanappuse tõttu tuli leida võimalusi, kuidas aega säästa. Kauplustes sobivate toodete otsimine ning pikkades järjekordades seismine on tohutu ajakulu, mistõttu tuli leida võimalusi, kuidas ostlemisprotsesse kiirendada. Kõigile tuntud eBay alustas oma tegevust alles aastal 1995. Ka täna on see üks suurimaid ja populaarsemaid platvorme kogu maailmas. eBay kõrvale tekkis umbes samal ajal teine hiiglaslik kaubandusettevõte Amazon. Pärast mõne aasta möödumist liitusid mõlemad hiiglaslikud ettevõtted ka Paypal’iga – elektroonilise maksesüsteemiga.

Praegu on Eesti kõige suuremaks e-poeks Kaup24. Ilmselt on väga raske leida mõnda virtuaalsete kaupluste kasutajat, kes ei ole oma ostu sooritanud just Kaup24 keskkonnast. Kõige populaarsemateks toodeteks on parfüümid ja kosmeetika, mida on suurtes kogustes müüdud juba aastaid. Veelgi enam, Kaup24 on võimalik pidada meie oma eBay’ks kuna Kaup24 e-poest leiame absoluutselt kõike alustades mänguasjadest ja majatarvetest ning lõpetades toidu, meditsiinitoodete ning lemmikloomakaupadega. Platvorm peab oma 10ndat sünnipäeva ning on selge, et ka pärast 10 aasta möödumist on e-pood sama võimas ja edukas kui varem. Ettevõte peab oluliseks klientide heaolu, pakkudes tellimuste tühistamise võimalust, garantiid ning kiiret tarnet. Loomulikult tegutseb Eestis rohkem kui üks e-pood, kuid selle suure hiiglasega on raske konkureerida.

Täna on Kaup24 üks parimaid veebilehti kogu maailmas. Kiirus ning kerge ligipääs meelitavad ligi paljusid kliente, kes peavad tähtsaks raha ning aja säästmist ning on vahetanud seetõttu tavakauplustes ostlemised e-poodide vastu. Ilmselt ei kujuta noorem põlvkond elu ilma e-poodideta ettegi. Ka kingitusi on mugav valida just virtuaalsetest kauplustest, kuna e-poodides ostlemist on võimalik teha mugavalt kodus diivanil istudes ning kaup tuuakse suisa koju kätte. Seetõttu soovitame ka Sinul puuduolevad jõulukingid just e-poest mõne klikiga koju tellida.

Jaga
Kommentaarid