Kui Sul on kodus puidust trepid, siis soovitame neile peale kanda spetsiaalset lakki, mis kaitseks neid erinevate keskkonnategurite eest. Selliste lakkide hind on üsna madal, ent kasu tõeliselt suur. Millist tüüpi lakk just Sinu trepile sobiks, seda tasuks arutada klienditeeninduse spetsialistidega, kes annavad professionaalset ja asjakohast nõu.

Pese treppe puhta vee ja seebiga, kuid mis kõige olulisem – trepid tuleks pärast pesemist ka kuivatada. Soovitame selleks kasutada täiesti tavalist majapidamispaberit, mis imab väga hästi niiskust.

Kui Sinu trepp on väga määrdunud ja tunned, et peaksid plekkide vastu midagi ette võtma, siis siin on mõned kasulikud nõuanded, kuidas trepp lihtsal moel puhtaks teha.

  • Äädikas – üks tõhusamaid vahendeid, mis eemaldab üldjuhul ka kõige raskemad plekid.
  • Suurepärane vahend on sidrunhape, mida kasutatakse erinevate plekkide eemaldamiseks. Lihtsalt lõigake sidrunist viilud ja puhastage nendega erinevaid plekke.
  • Juhul kui põrandale satub toitu või jooki, tuleb see koheselt ära puhastada, et vältida püsivat kahjustust või sisseimbunud plekkide tekkimist.

Treppe puhastades tasub meeles pidada, et lisaks trepiastmetele koguneb palju tolmu ka käepidemetele. Ka nende puhastamine ja neilt plekkide eemaldamine on lihtne ning puhastamiseks piisab ainult puhtast vest. Kõige olulisem on regulaarne tolmust puhastamine, sest tolmus ja mustuses olevad osakesed võivad põrandat kriipida.

Kindlasti ei tohiks unustada treppi kuivaks pühkida, kui sellele on kogemata vedelikku sattunud – trepid on väga libedad ja neil juhtub sageli õnnetusi.

Regulaarne puhastamine garanteerib Sulle kauni trepi pikaks ajaks. Kindlasti tasub trepi puhastamisel ja hooldamisel kasutada kvaliteetseid vahendeid – professionaalsetesse toodetesse investeerimine tasub end pikas plaanis kahtlemata ära.

Jaga
Kommentaarid