Tegelikult on madrats see, mis defineerib, kuidas magad ning kuidas järgmisel päeval end tunned. Praegu on müügil väga lai valik madratseid ning õige madratsi ostmine võib osutuda üpris keeruliseks. Järgnevalt toome välja mõned punktid, mille järgi leiad kõige sobivama madratsi.

Suurus

Loogiline, et enne madratsi ostmist on vaja teada mõõtusid, milline madrats sinu voodiga sobib. Üsna levinud on esmalt voodi ostmine ning seejärel sellele õige madratsi valimine. Et turg on suur, leiad kerge vaevaga õige suurusega madratsi.

Materjal

Erinevad madratsid võivad olla väga erinevast materjalist. Järjest enam on populaarsust kogumas tatramadrats, mis on üsna lihtne ning üks parimaid võimalusi kindlustamaks selgroo õige asendi magamise ajal.

Termoregulatsioon

Parim oleks valida madrats, mis lubab nahal hingata ega poleks samal ajal ebamugav kui keha higistab. Tavaliselt on selline lisa märgitud tootekirjelduses. Kes soovib magada hingava kattega madratsil, soovitame valida madratsi Riposo Ortopedical.

Stiil

See ei ole madratsi valimisel määrav faktor. Siiski valivad mõned inimesed madratsi vastavalt magamistoa sisustusele ning interjöörile.

Hind

Et madratseid on müügil mitmeid, on soovitatav leida madrats, mille hind oleks vastavuses madratsi kvaliteediga. Madala hinnaga madratsil Hilding Family Zorba on tagatud rahulik ja kõrge kvaliteediga uni.

Garantii

Mõnedel madratsitel on garantii, mis tõestab, et need on kvaliteetsemad. Näiteks Hilding Family Fandango ning Hilding Family Breakdance​ madratsikattele kehtib 2-aastane garantii ning madratsile endale 5-aastane garantii.

Raviomadus

Terapeutilised madratsid lasevad mugavamalt ja paremini magada neil, kellel probleemid seljaga.

Hea madrats kindlustab parema une. Selleks soovitame võtta aega ning rahulikult kaaluda, milline madrats oleks just Sulle kõige sobivam.

Jaga
Kommentaarid