Harmoonilise ja kauni magamistoa loomisel tuleks läbi mõelda iga väiksemgi detail. Vastasel juhul võid ka kallist raha kulutades tulemuseks saada odava väljanägemisega ruumi. Kõige tähtsam on leida endale meelepärane stiil ning keskenduda mööbli ja nipsasjakeste valimisel just sellele.

Järgnevalt toome Sinuni erinevad magamistoa elemendid, mis aitavad selle õige lõpptulemuse saavutada. Loomulikult ei ole vaja end piirata ning rangelt ainult ühele stiilile keskenduda — alati on võimalik erinevaid stiile kombineerida ning sel moel kujundada endale unikaalne interjöör. Kaunis tuba, mida naljalt sõprade ja tuttavate elamisest ei leia.

Peegel

Peegel soovitatakse sobitada tuppa, kuhu on soov tuua energiat ja hoogu. Paljud ebausklikud ei soovi ilmselt peeglit magamistuppa paigutada, kuna kardetakse negatiivseid emotsioone. Ent peegel lisab visuaalselt ruumi ja valgust ning muudab toa elavaks. Veel annab väike peegliga buduaar toale kena ilme.

Padjad

Patjadega on võimalik voodile ning ühtlasi ka magamistoale täiesti uus välimus anda. Võimalik on valida erinevate toonide, suuruste ning mustrite vahel. Tähtis on sobitada need toa üldmuljega. Siiski ei tasuks patjadega liialdada, kuna vähem on alati rohkem. Häid ideid, kuidas patju magamistoas sättida ja paigutada, leiad muuhulgas internetis ringi vaadates.

Istumisnurk

Kui Sinu magamistoas on piisavalt ruumi, siis on nutikas kujundada sinna õdus istumisnurgake, mis on ühtlasi ka äärmiselt praktiline: seal on mõnus head raamatut lugeda või hommikukohvi nautida. Veelgi enam, tänu kaasaegsetele lahendustele on mõnusaid tumbasid ja tugitoole võimalik kasutada pehmele istmele lisaks näiteks ajakirjade, käsitöö või raamatute hoiustamiseks.

Pildid, maalid

Piltide ja maalidega on võimalik magamistoa seintele anda hoopis teine välimus. Ole oma valikutes julge ning vali seinale abstraktne kunst või fotod, mida vaadates tunned rahulolu ja rõõmu. Olgu selleks siis vahva perepilt või mõni loodust või loomi kujutav maal. Just see, mis tuju veelgi paremaks muudab ning magamistoale viimast lihvi lisab.

Jaga
Kommentaarid