Ilutooteid müüakse tohututes kogustes ning üha enam naisi on avastamas enda jaoks e-poodide mugavusi, kust on võimalik tellida ilutooteid kõikjalt maailmast ning enamasti ka soodsama hinna eest kui tavapoodides.

Lähenemas on uusaastapidustused, mistõttu on parfüümide ja kosmeetikatoodete müük oluliselt suurenenud. Seda kinnitab ka Kaup24 e-poe meeskond. E-poest soetatakse muuhulgas parfüüme, lõhnakomplekte nii meestele kui naistele, kosmeetikatooteid lastele ja noortele ning mitmesuguseid jumestusvahendite komplekte. Kõige sagedamini külastavad e-poode kliendid, kes on eelnevalt e-poest tooteid soetanud ning kaubaga rahule jäänud. Pole mingi saladus, et e-poodide hinnad on tunduvalt soodsamad ning ka tellimine tunduvalt mugavam kui tavapoes. Isegi juhul, kui e-poes ei ole võimalik parfüüme nuusutada, siis on toodetel juures äärmiselt detailne tootekirjeldus, mis annab kaubast väga hea ülevaate. Ekspertide sõnul on e-poodides ostlemine üha kasvav trend, eriti hästi joonistub see välja igal aastal enne suuremaid tähtpäevi ja pühasid.

Millal sai e-poodides ostlemine alguse?

E-kaubandus on maailmas toiminud juba aastakümneid. Eestis on e-kaubandus aga veel lapsekingades — hiljuti tähistati 15ndat aastapäeva. Nende 15 aastaga on e-kaubandus hüppeliselt kasvanud ja arenenud, ent siiani ei ole e-poed meie riigis veel nii populaarsed kui näiteks Lääne-Euroopas või Ameerikas. Konkurents on aga ka Eestis juba väga tihe. Virtuaalses ruumis on kaupluse pidamine mugav ning lihtne ning selline ärimudel sobib paljudele kaupmeestele. Tänapäeva inimesed on sõltumatud ning otsusekindlad ning soovivad ise omi valikuid langetada ning iseseisvalt erinevaid tooteid võrrelda, vajamata selleks poodides tegutsevaid kõikvõimalikke konsultante.

Parfümeeriat ja kosmeetikat müüakse väga suurel hulgal erinevates e-poodides. Väga populaarseks müügiartikliks on ka riided ja treeningvahendid, tekstiil, kingitused ning teenused. Üha populaarsemaks on muutumas ka toiduainete müük. Spetsialistide sõnul on see seotud nii kiireneva elutempo kui ka suurepärase klienditeeninduse ning toodetele kehtiva garantii tõttu. Inimesed otsivad mugavust ja lihtsust, mistõttu tellivad üha enam kaupasid e-poest, et pikkades järjekordades seismise asemel aega pereliikmete seltsis veeta.

Me elame ajastul, mil võetakse kasutusele erinevaid tehnoloogilisi lahendusi. Inimene armastab kiirust ja mugavust, mistõttu oleme me hakanud armastama e-poodide lahendusi ja kasutussõbralikkust. On arusaadav, et püüame igapäevaselt vajaminevaid tooteid tellida just e-poest, kus hinnad soodsad ning ostlemine lihtne ja mugav.

Jaga
Kommentaarid