Kahtlemata tasub algust teha üsna varakult, sest jõulude lähenedes on tegemisi piisavalt palju ja poed koledasti rahvast täis. Enne jõulukinkide soetamist võiksid koostada enda jaoks väikese nimekirja, kuhu saaksid kõik mõtted ja ideed kirja panna. Kui kinginimekiri paigas, siis on võimalik hakata e-poodides ja kauplustes ringi vaatama, et selgitada välja, millisest kauplusest on võimalik kõige soodsama hinnaga kinke soetada.

Kindlasti tasub kinke soetada erinevate allahindluste ja kampaaniate käigus. Erinevaid sooduspakkumisi on jõulude eel üsna palju, mistõttu tasub igal sooduskampaanial silm peal hoida, et kindlaks teha, ega sealt ole võimalik ühte või teist nimekirjas olevat kinki veidi soodsama hinnaga soetada. Allahindluste käigus on Sul võimalik veidi hinnalisemaid kinke soetada ja sel moel suuresti raha säästa.

Kui tead täpselt, mis Sinu lähedastele kõige rohkem rõõmu valmistab, siis on võimalik sobilik kink suisa suvekuudel valmis soetada. Seda näiteks juhul, kui viibid parasjagu mõnel põneval maal või näed tõesti suurepärase hinnaga sooduspakkumist, mille sarnasele hilisemalt peale sattuda ei pruugi.

Paljudele on kõige sobivamaks kinkide soetamise ajaks adventide lähenemine, mil päevad on muutunud halliks ja lühikeseks ning vaba aega veel üsna palju. November on jõulukinkide soetamiseks suisa ideaalne aeg, sest sel ajal on jõulupeod alles kaugel ees ning kohustusi ja kokkusaamisi veel üsna vähe.

Kingitust ostma asudes tuleks mõelda, milline ese Sinu lähedast kõige enam rõõmustaks. Kindlasti ei tasu soetada midagi, mis Sulle endale rõõmu pakub, sest inimesed on erinevad ja nii ka inimeste maitsed.

Enamiku inimeste jaoks on jõulud aasta kõige oodatuim ja kauneim aeg. See on aeg, mil võiksime võimalikult palju aega oma lähedaste seltsis veeta. Teinekord ongi parimaks kingituseks just koos veedetud aeg. Seetõttu tasub kingipaki sisse poetada muu hulgas vahvaid kontserdi- või teatripileteid ning ilmselt rõõmustaks igaüks ka mõnusa spaapuhkuse üle. Kindlasti tuleks jõulukingid hoolikalt läbi mõelda ning iga inimese hobide ja eelistustega arvestada. Ning pea meeles – kui leiad ka suvekuudel midagi eriti vahvat, mis võiks kindlasti Sinu lähedastele rõõmu valmistada, siis tasub see aegsasti valmis osta, sest hilisemalt ei pruugi enam nii häid ideid pähe turgatada ja headele pakkumistele peale sattuda.

Jaga
Kommentaarid