Tõenäoliselt ei vaidle keegi vastu faktile, et maailma number üks telefonide tootja on hetkel Apple. Skeptikud väidavad, et Apple’i tooted on justkui moeesemed, ent vaatamata turu kõrgeimale hinnale, on Apple’i seadmed ülekaalukalt kõige müüdavamad kogu maailmas. Toodete fännid toovad esile just seadmete funktsionaalsust, lihtsust ning vastupidavat akut. Paljudele kasutajatele meeldib ka seadmete operatsioonisüsteem. Apple’i konkurendiks võib pidada Samsungi, mis on tegutsenud nüüdseks pea 80 aastat.

Kas oskaksid arvata, et Samsung alustas 1938. aastal oma tegevust… köögiviljade, puuviljade ning kuivatatud kala müümisega? Kuid nii see on — ettevõte alustas oma tegutsemist toiduainetetööstuses ning arenes üsna kiiresti. Juba aastal 1969 siseneti elektroonikatööstusesse ning areneti ettevõtteks, mida tunneme ka täna. Samsungi esimeseks tooteks oli must-valge televiisor.

Praegu pakub Samsung laia valikut erinevaid elektroonilisi tooteid, sealhulgas televiisoreid, arvuteid, tolmuimejaid, pesumasinaid, kuivateid, fööne, koolutajaid, ahjusid, külmikuid, mobiiltelefone ja palju teisi seadmeid. Kaup24 spetsialistide sõnul on Samsungi kodutehnika üks populaarsemaid tootegruppe. Inimesed usaldavad pika ajaloo ja kogemustega brände, kes on piisavalt kohanemisvõimelised ning ajas muutuvad. Ka Samsungi mobiiltelefonide müük on Kaup24 e-poes üks suuremaid. Kõige populaarsemad on just S- ja A-klassi mudelid, mida müüakse aastaringselt suurtes kogustes.

Tehnoloogia areneb tohutu kiirusega, mistõttu on keeruline soetada telefoni, mis näiks kaasaegne ja uus ka mõne aasta möödudes. Igal hooajal arenevad mobiiltelefonid paljudes erinevates aspektides, tuues meieni uusi põnevaid lahendusi. Telefoni valimisel on soovitatav jälgida sõltumatute hindajate arvustusi ja erinevaid uudiseid ning sellest lähtuvalt valida endale kõige meelepärasem mudel.

Jaga
Kommentaarid