On üsna loomulik, et mida kauem Sa oma elukaaslasega koos oled olnud, seda paremini oled kursis, mis talle meeldib, millest ta unistab ning millised on tema hobid. Kui Sinu poisssõber armastab reisimist, siis on ta kindlasti õnnelik mõne ägeda väljasõidu üle. Näiteks pakuvad paljud lennufirmad eriti soodsaid pileteid erinevatesse Euroopa linnadesse. Nii on teil kahekesi võimalus meeldejääv aeg veeta nii Pariisis, Londonis, Amsterdamis, Berliinis, Roomas kui ka mõnes teises kaunis Euroopa linnas. Lisaks on hea idee romantiline nädalalõpp mõnes looduskaunis kohas, kus ka võimalik põnevate spordialadega tegelda. Kõige olulisem on lasta fantaasial veidi lennata ja kingitusse natuke armastust lisada.

Kui soovid kinkida midagi lihtsamat ja käegakatsutavamat, siis on poistel alati hea meel elektrooniliste seadmete ja mängude üle. Enamik mehi lausa jumaldab arvutimänge. Hea mõte on kinkida ka mõni kallim alkohoolne jook, mida ta armastab, või hoopis piletid tema lemmikbändi kontserdile või põnevale spordikohtumisele.

Üldiselt meeldivad meestele ebatavalised, ent lõbupakkuvad vidinad. Kindlasti võiks aga hoiduda kinkidest, mis seotud majapidamistöödega. Välja arvatud juhul, kui Sinu poisssõber armastab kirglikult kokata. Sellisel juhul tasub kingituseks viia mõni hinnaline köögiriist.

Üldjuhul ei tasu kohe suhte alguses kinkida riideid, sest see võib jätta mulje, justkui sooviksid tema stiili muuta. Suhte alguses võiksid kingitused olla ka veidi tagasihoidlikumad, sest liigselt kallid kingid võivad mõjuda liigse kiirustamisena. Kingitus võiks tulla südamest ja kõige parem kingitus on alati koos veedetud aeg.

Jaga
Kommentaarid