Vähem on alati rohkem

Hiiglaslikud sektsioonkapid on ammu ajalugu ning nende koha on hõivanud moodsad mööbliesemed, mis võluvad oma lihtsuse ja võluga. Näiteks sisseehitatud avatud riiulid, mis võimaldavad luua mitmeid kombinatsioone, tuues elamisse kaasaegset hingamist või minimalistlikud ent pilkupüüdvad nagid, millest on saanud omamoodi sisustuselemendid.

Mööblikauplustest ning e-poodidest leiab lisaks põneva välimusega riiulitele, nagidele ning hoiukastidele ka mööblitükkide kõikvõimalikke kasutuslahendusi ning nende erinevatesse interjööridesse sobitamise ideid.

Puidu populaarsus on kahanenud

Puidust mööbel seostub hubasuse ja kodusoojusega, kuid sisekujundajad otsivad alati põnevamaid materjale ning tekstuure, täitmaks moodsa inimese vajadusi ning loomaks erinevate elustiilidega ühtivaid sisustuslahendusi. Viimasel ajal on väga populaarsed värvilisest plastikust valmistatud minimalistlikud seinariiulid ja muud mööblitükid, mis ei ole lihtsalt praktilised, vaid lisavad interjöörile ka omanäolist võlu. Erilist tähelepanu on pööratud ka nende lihtsale ja mugavale kokkupanemisele. Sedalaadi mööbel on modernne ja lihtne ent äärmiselt taskukohase hinnaga.

Erinevad garderoobilahendused

Garderoob on ilmselt igas kodus üks suurim mööbliese, mis võtab ka kõige enam ruumi. Sel põhjusel on seda raske sobitada minimalistlike ideedega, mistõttu on disainerid pakkunud lahenduseks avatud garderoobid, mis loovad visuaalset ruumikust. Teisest küljest ei soovi me külalistele kõiki kapis leiduvaid esemeid demonstreerida, mistõttu on sisekujundajad pakkunud välja ka pooleldi avatud garderoobilahendused.

Minimalistlik mööbel on justkui vabaduse sümboliks, luues meie koju puhtuse ja lihtsuse. Teisalt on minimalistlik stiil tihti pisut kõle, mistõttu soovitatakse kodu kaunistada erinevate hubaste tekstiilidega nagu dekoratiivpadjad, tekid ja vaibad. Õdusust loovad ka lilled ja küünlad ning teised pisikesed aksessuaarid, kuid nendega ei tasu liialdada. Vastasel juhul ei suuda Te kodus hoida minimalistlikku vaimu.

Jaga
Kommentaarid