On ka palju neid, kes on teinud endale reegli iga päev kindel arv samme täis saada ja võtavad seetõttu igapäevaselt ette pikemaid jalutuskäike. Ka jooksmine on tänapäeval väga populaarne ning kehale äärmiselt hea – see ei maksa midagi, ent stimuleerib keha ja mõjub hästi meie vaimsele tervisele. Kuid sportimise juures on äärmiselt olulised kvaliteetsed jalanõud, sest üha enam on neidki, kes kurdavad selja- ja liigesevalude üle, mida tekitavad muuhulgas ka valesti valitud või halva kvaliteediga jalatsid.

Kõik algab õigetest jalatsitest

Õigesti valitud jalatsid võivad jalgu kaitsta erinevate vigastuste eest ja vähendavad jalgades pinget. Tänapäeval on sportimiseks mõeldud jalatsite valik ääretult lai, ent spordijalatsi märge ei tähenda automaatselt, et kõik spordijalatsid ka jooksmiseks sobivad. Kindlasti tuleks enne jooksujalatsi soetamist konsulteerida spetsialistidega, kes aitavad Sul leida kõige mugavamad ja õigemad jalatsid.

Jooksujalatsitest rääkides meenub paljudele automaatselt New Balance’i bränd, kes valmistab nii vaba aja kui ka sportimiseks mõeldud jalatseid. New Balance’i jalanõude mugavuse saladuseks on selle unikaalne disain. Ettevõtte looja avastas, et kolme tugipunktiga jalatsid toestavad jalga tunduvalt paremini, mistõttu alustatigi selliste jalatsite tootmisega.

Riskantne ettevõtmine tasus end kohe ära, sest jalatsid võeti vastu äärmise populaarsuse ja armastusega. Inimesed armastavad mugavust ning võtsid kolme tugipunktiga jalatsid koheselt omaks. Sellised jalatsid tagavad jalale stabiilsuse ja seetõttu ei koorma sportlane joostes liialt oma liigeseid.

New Balance’i ettevõte on alati olnud eriti põhjalik oma jalatsite efektiivsuses ja mugavuses. Ettevõtte president on kunagi öelnud: “Näidake mulle sportlast, kes kannab talle mittesobivaid jalatseid ja ma näitan teile kaotajat.”

Tegelikkuses ei keskendu New Balance ainult sportlastele. Nende tootevalikust leiab muu hulgas väga silmapaistvaid ja mugavaid vabaajajalatseid, mis sobivad nii kodusema kui ka soliidsema rõivastuse juurde. Sportlikud jalatsid on tegemas tõelist läbilööki ning seda nii igapäevases elus kui ka treeningsaalides.

Jaga
Kommentaarid