Kas olete kinkinud emotsioone?

Kogemused ja positiivsed emotsioonid on tõeliselt hea kink igaühele ning sobilik igaks sündmuseks ning igal aastaajal, sealjuures ka jõuludel. On palju inimesi, kellel on kõik esemed kodus olemas. Tasuks meeles pidada, et esemeid ei ole mõtet soetada lihtsalt ostmise pärast. Seepärast võikski kaaluda kinkida hoopis emotsioone ning rikastavaid kogemusi. Näiteks maitseelamus – kingi põnevate maitsetega šokolaad, vein või hoopis üllatavate koostisosadega sushi. See on unikaalne ja omanäoline kink, mis kahtlemata üllatab kingisaajat ning jääb ka kauaks meelde. Võibolla on lähedane hoopis ekstreemspordihuviline. Sellisel juhul võiksid kinkida talle näiteks vinge sõidu kallihinnalisel sportautol või meeleoluka purilennukisõidu.

Võibolla midagi isiklikku?

Pühendusega kingid ei lähe kunagi moest. Võimalik on teha kink, mis seostub lähedase nime või hobiga. Näiteks nimeline ehe või võtmehoidja, viimane sobib küll enam mõnele töö- või koolikaaslasele. Kink lähedasele võiks olla erilisem ning omanäolisem. Näiteks sooviks ta ehk puslet, millel on pilt teist kahest või kalender, kus jäädvustatud möödunud aasta vahvamad sündmused. Kinkida võiks ka graveeritud esemeid, nagu ehteid või lausa kingisaaja nimetähtedega vöö. Tuleb lihtsalt mõelda Sulle armsale inimesele ning sellele, milline kink talle kõige enam rõõmu võiks pakkuda.

Midagi unikaalset?

Masstootmisest oleme me kõik väsinud, mistõttu on populaarseks muutunud hoopis omanäolised ning kordumatud kingid. Eestis on suurel hulgal erinevaid käsitöökauplusi ning e-poode, kust võib leida ainulaadseid esemeid, mis võiksid kingisaajat rõõmustada. Näiteks tasub armastatud mehele kinkida kordumatu talisman, armastatud naisele aga käsitööehted, mis mõne hinnatud kunstniku valmistatud.

Sel aastal võiksid võtta plaani teha kordumatule inimesele kordumatu kink, kinkides emotsioone ning õnnelikke hetki.

Jaga
Kommentaarid