Riskid

Siiski on e-poes ostlemisel ka omad varjuküljed – kaup ei pruugi alati ootustele vastata ja nii loobime teinekord raha justkui tuulde. Enamikul juhtudest on võimalik siiski tellitud kaup tagastada ning kulutatud raha tagasi saada, ent tulemuseks on mitmekordne ajakulu.

Kuidas seda vältida? Kaup24 e-poe esindajate sõnul on internetis ostlemisel mitmeid nippe, mis vajavad küll aega ja ettevalmistust, ent neid abinõusid arvesse võttes on ka ohud tunduvalt väiksemad.

Kust alustada?

Enne e-poodidest riiete valimist on vaja selgeks teha, millises suuruses rõivaid Sa kannad. Lisaks M- või L-suurusele tuleks teada ka oma keha ümbermõõte – ainult sel moel võid rahuliku südamega ostlemist alustada.

Meeles tuleks ka pidada, et ühes poes võivad S-suuruses riided vastata teise poe M-või isegi L-suuruse riietele. Paljud rõivatootjad teevad seda taotuslikult, kuna klientidel on hea tunne mahtuda väiksema suurusmärgistusega rõivastesse. Ent just sel põhjusel peaksid Sa teadma ka oma täpseid ümbermõõte.

Kasuta professionaali abi

Täpsete ümbermõõtude väljaselgitamiseks on parim viis pöörduda kogenud õmbleja poole. Kuna rätsepad tunnevad oma tööd suurepäraselt, siis võid kindel olla, et nende mõõtmised on äärmiselt täpsed. Lisaks on teinekord väga kasulik, kui on hea õmbleja käepärast, kes vajadusel tellitud rõivaid Sinu jaoks pisut kohendab.

Kui soovid enda mõõtmisega ise tegeleda, on vaja olla äärmiselt hoolikas. Õigete tulemuste saamiseks pead end võimalikult täpselt mõõtma. Vaid nii saad kindel olla, et saad endale veatult istuvad rõivad.

Millele tähelepanu pöörata?

Meeste pükse valides on vajalik näiteks teada tema üldpikkust, talje ja sääre sisepikkust ning puusalaiust. T-särki soetades on vaja teada rinnaümbermõõtu, käiste pikkust ning kaela laiust.

Naiste puhul on üheks olulisemaks mõõduks rinnaümbermõõt. Selle mõõtmiseks on ideaalne lahendus külastada mõnd pesupoodi ja paluda professionaalide abi. Lisaks peab teadma oma talje, kõhu ja tuharate ümbermõõtu, jalgade pikkust ning käte ja kaela mõõte.

Oma täpseid mõõte teades tuleb tähelepanu pöörata e-poodides leiduvate rõivaste suurustabelile. Hea uudis on see, et kui tellid tihti sama brändi rõivaid, on üldiselt ka mõõdud samad. Pea aga meeles, et paljudes e-poodides, sealhulgas Kaup24 e-poes, on müügil erinevate brändide tooted. Sel põhjusel võivad ka rõivaste suurused varieeruda.

E-poest riiete soetamine on äärmiselt lihtne ja mugav. Tuleb teha paar ettevalmistust, et tunda oma keha. Vaid sel moel on võimalik muretult, kiirelt ja soodsalt uuendada oma garderoobi igal ajal uute ja põnevate esemetega.

Jaga
Kommentaarid