Järgnevalt toome Sinuni kasulikke nõuandeid, mis aitavad valida just Sinule kõige meelepärasema vannitoamööbli.

Kõige olulisem kriteerium — vannitoa suurus

Vannitoa suurus on kõige mõjukam tegur, millest mööbli valimisel lähtuda. Kui vannituba on väga väike, võib juhtuda, et tuleb loobuda populaarsetest vannitoatarvetest, nagu erinevatest kappidest ja istmetest, millel pärast vannis või duši all käimist mõnus puhata. Suurematesse vannitubadesse sobivad aga uhked buduaarid, kus on mõnus muuhulgas näoprotseduure läbi viia. Siiski ei saa ka väikesed vannitoad läbi ilma asendamatute riiuliteta, mida valamu alla või kraanikausi kohale seada, ega ka rätihoidjateta, mida äärmiselt mugav seinale või ukse külge paigutada. Samuti on nutikas paigutada vannituppa kaks peeglit — üks kraanikausi kohale ja teine, täispikkuses peegel, vabale seinale.

Vahel ollakse hädas ka probleemiga, mil vannituba ei asetse n-ö standardses asukohas, näiteks on see ehitatud pööningule. Ebatüüpilistesse ruumidesse on vannituba veidi keeruline paigaldada, mistõttu võiks endale appi paluda professionaalid. Suurtes vannitubades tuleb aga arvestada mõningate lihtsate reeglitega. Näiteks, kas sobitada vannitoa stiil maja üldise interjööriga või kujundada eriliselt eksklusiivne vannituba. Teiseks tuleb juba varases staadiumis arvestada torustikega — kuhu soovid kraanikaussi, tualettpotti, dušši või vanni. Kaup24.ee eksperdid soovitavad muuhulgas soetada endale mööblikomplekti, sest sel moel säilitad vannitoas ühtlase stiili ja hoiad ka kokku palju raha.

Ära unusta valgustust

Paljudel vannitubadel puuduvad aknad, mistõttu on oluline tagada korralik valgustus. Vastasel juhul on äärmiselt keeruline näiteks habet ajada või kena jumestust luua. Kindlasti võiks kaaluda lisavalgustite paigaldamist. Eksperdid soovitavad valida mööbli, millel on juba sisseehitatud valgustid. Tähtis oleks, et valgustid asetseksid peegli ja riiulite kohal, kus oma aksessuaare ja hooldusvahendeid hoiad.

Praktiline mööbel on kvaliteetne mööbel

Mööbli valimisel lähtu nii praktilisusest kui ka kvaliteedist. Püüa vältida vannitoamööblit, mille pinnalt on mustus ja veejäljed ideaalselt näha. See nõuab igapäevast regulaarset pindade pühkimist, vastasel juhul on tagajärjeks must ja räpakas vannituba. Mõtle ka hästi läbi, kas soovid soetada teravate nurkadega mööblit, kui sinu peres sirguvad väikesed lapsed. Need kõik on küll väikesed detailid, ent kõik argumendid hästi läbi kaaludes on tulemuseks tõeline unistuste vannituba.

Jaga
Kommentaarid