“Viis aastat tagasi juhtus Jaaguga tema oma süül õnnetus — ta kukkus sõitvast autost välja. Selle tagajärjel on ta halvatud, lamab voodis ja vaatab ühte seina,” kirjeldab Timmer Naistekale. “Tal ei olnud võimalik ka end pesta, sest ratastool ei mahtunud vannitoa uksest sisse.”

Algul ei tahtnud Jaak saatetiimi uksest sisse lastagi, lõi ukse kinni ning keeldus “Kodutunde” tegijatega suhtlemast. Ta ei olnud üldse mingist telesaatest huvitatud, meenutab Timmer.

Kuid tiimil õnnestus noormees siiski ümber veenda. Jaak oli lõpuks nõus neid ära kuulama, võttis siis mõtlemisaega ning andis lõpuks oma nõusoleku.

“Ta arvas, et abi nagunii ju mujalt ei saa. Ja leidis, et kui mõni noor seda saadet vaatab ja sama viga ei korda, kui üks noor elu jääb tänu temale alles, on temagi saanud kasulik olla,” lisab saatejuht.

“Kodutunde” tegijad ehitasid Jaagule uue pesuruumi, kus ta saab oma ratastooliga ringi liikuda ning alustas läbi Tähelapse fondi Jaagu uue ratastooli tarbeks raha kogumist. Kui soovid Jaaku aidata, vaata lähemalt www.tahelaps.ee

"Kodutunne" on Kanal2 eetris täna kl 21.30