1. Rämpstoidu söömine

Jah, me teame, et see on halb, kahjulik, vastik, paha, õudne jne. Sealt saadavate kaloritega oleme ka väga hästi kursis. Rämpstoit on põhjusega siia maailma loodud ja keegi peab ju seda sööma, eksole! Paneme terve pitsa nahka ja suundume siis Naisteka ja Tervis Plussi trenninippe lugema või õue jooksma!

2. Seksielu

Millegipärast kipub see alati kellegi teise asi olema, kellega, kus ja kui palju me magame. Kunagi pole piisavalt hea — sa oled kas liiga litsakas või liiga vagur lambuke! Saagem ükskord aru — minu keha, minu otsus!

3. Söömine

Kõige alandavamad ja piinlikumad on kommentaarid kellegi söögiisu kohta. Sööd liiga vähe — kindlasti oled anorektik või buliimik. Sööd liiga palju — tere, rasvumine! Alati on kellelgi midagi öelda.

4. Suhtestaatus

Oled üksik? Kindlasti tunned end õnnetuna ja nutad õhtuti patja, et sul kedagi kõrval pole. Ja selles ollakse ka 100% veendunud, et kui sinuvanune naine pole ühtegi meest hoovi tõmmanud, on sul midagi viga, st oled täiesti peast segi. Oled suhtes? Kindlasti mees petab või on muidu täielik jobu. Pole võimalik, et sa oma suhtestaatusega rahul oled.

5. Riided

Pole oluline, mis sul seljas on, keegi leiab ikka midagi, mille kallal iriseda. Su rõivad on kindlasti kas liiga paljastavad, liiga kitsad, liiga lohvakad, liiga värvilised, liiga igavad või liiga koledad.

6. Töökoht

Eriti keeruline elu on naisbossidel, sest nende pihta pillutakse nooli absoluutselt igast suunast. Oled lahke ja sõbralik ning püüad alluvatega hästi läbi saada? Järelikult oled täielik tossike ning magasid kellegagi, et tippu jõuda. Oled nõudlik? Silt “õudne mõrd” on sulle justkui otsaette kleebitud.

7. Emotsionaalsus

Naistele on tehtud korralik ajupesu ning paljud meist on jäänudki uskuma, et emotsioonide välja näitamine on lapsik ja rumal. Naised, kes julgevad nutta, kui haiget saavad, vihastada, kui neid alandatakse või mõnitatakse ning solvuda, kui neile pahasti öeldakse, nimetatakse hulludeks ja ülitundlikeks ja keegi ei taha kuuldagi, et emotsioonide välja elamine on kõige elutervem asi, mida üldse teha saab.

8. Meestemaitse

Sa ei pea kellelegi selgitama, miks sulle just see või too tüüp meeldib ning miks mees, kelle su ema, sõbrannad ja vanaema koer hindasid ideaalseks sulle vastik ja nõme tundub. Nad võivad temaga ise abielluda.

9. Poliitilised vaated

Kui sinu vaated ei lähe su ema, vanaema, poiss-sõbra venna või ülemuse omadega kokku, oled plindris, sest poliitika on teema, mille kohta kõigil on midagi öelda ja mille kohta kõigil teistel on oma arust alati õigus.

10. Kehakaal

Nagu sa ise oma keha suhtes piisavalt kriitiline poleks, arvavad ka teised, et neil on õigus sõna sekka öelda, millised su tissid, reied, juuksed, huuled või tagumik välja peaks nägema, kas peaksid kaalust alla või juurde võtma või jõusaali minema.

Allikas: Her Campus