Iga endast lugu pidav inimene peaks oskama…

… lõket teha. Lähed sõpradega telkima ja jääd ootama, et keegi teine tule üles teeks? Aga mis siis, kui sa pole sõpradega telkimas ja saad loota vaid iseendale?

… otsingumootorit õigesti kasutada. Kasutad google’i otsingut, kuid ei leia kunagi seda, mis tarvis? Tõenäoliselt sa lihtsalt ei kasuta seda õigesti… Uuri järele, millised sõnad ja kirjavahemärgid viivad kõige kiiremini sihile ja ära ole enam info leidmisega hädas!

… aega planeerida. Õpi asju tähtsuse järjekorda panema ja tee need ka õigeaegselt ära. Vastasel juhul ujud läbi elu, ilma, et midagi iial tehtud saaksid.

… kiirlugeda.
Infolehed, juhendid, õpetused… Mõtle, kui sa peaksid kogu infot, mis sulle kirjalikult ette antakse, ühe sõna kaupa veerima ja meelde jätma. Kuhu sa iial niimoodi jõuaksid?

… nimesid meelde jätta. Kui tutvud uue inimesega, püüa igal juhul ta nimi meelde jätta. Kui vaja, loo selleks enda peas veidi napakaid seoseid, aga igatahes on hea, kui suudad piinlikke oih-unustasin-su-nime olukordi vältida.

… ujuda. Kõik võib juhtuda, nii et parem oleks, et sa suudad vee peal püsida — see pole nii raske!

... pluusile nööpi õmmelda. Ostad vana pluusi parandamise asemel uue 50eurose pluusi? Ole nüüd normaalne ja õmble see ära kukkunud nööp ilusti tagasi!

... beebit hoida. Sulle ulatatakse laps ja sa hoiad teda nagu jahukotti? Las keegi näitab sulle, kuidas beebit õigesti hoida ja toetada, nii väldid piinlikke olukordi, kus inimesed su ümber salamisi loodavad, et sina endale kunagi last ei saa.

... süüa teha. Milleks surra külmkapi kõrval nälga või kulutada tohutuid summasid restoranidele ja kohvikutele, kui on võimalik maitsev toit ka ise kodus valmis teha?

... ootamatute autoriketega toime tulla. Kumm tuleb ära vahetadaa? Aku on tühi? Sa ei pea helistama oma isale, vajad vaid teist autot ja krokodille või kavalaid teadmisi, mida jagatakse erinevates autofoorumites küllaga.