10. Naised lubavad koerad autosse

Ja mitte ainult autosse, vaid sõidu ajal ka oma sülle ning kui raatsitaksegi kuts hetkeks sülest maha tõsta, on vaja temaga rääkida, teda paitada ja nunnutada. See on üks põhjustest, miks naistel juhtumine eriti hästi välja ei tule.

9. Nad võtavad ka sõbrannad autosse

Kui autos on mehed, jätkub juttu kauemaks, kuid kõik kutid käituvad samal ajal ka autojuhtidena ega pööra pilku hetkekski teelt, hoolimata sellest, mis teema parasjagu käsil on. Pilkkontakti pole, kuni auto liigub. Naised seevastu tahavad jutustamise ajal sõbrannadele otsa vaadata ning jälgivad korraga kõike muud peale tee ja mööda kihutavate autode. Soovitus — kui kavatsete sõbrannadega teise linna sõita, minge parem bussiga!

8. Naised ei näe lihtsalt autost välja

Naiste autode esikaasi ja armatuuri ehivad kõikvõimalikud roosad ja nunnud vidinad, kutsud, kiisud, lepatriinud jne. Ja nagu sellest veel vähe  — tihti on ära kaunistatud ka autode tagaklaasid.
Ei pea vist selgitama, miks see hea mõte ei ole. Või siiski?

7. Nad laulavad roolis

Muusika kuulamine sõitmise ajal on iseenesest väga tore, aga kui naine lauluviisi üles võtab, satub ta sellest tihtipeale nii hoogu, et unustab põhitegevuse ehk tee jälgimise, rooli keeramise ja pedaalide vajutamise.

6. Nad on peeglite otstarbest natuke valesti aru saanud

Kindlasti olete mõelnud, miks naised foori tagant õigel ajal minema ei saa. Põhjus lihtne — nad lihtsalt unustavad end peeglisse vaatama. Või mis veel hullem — end meikima. Või küüsi lakkima. Või juukseid soengusse sättima. Ja siis teevad nad seda järgmise valgusfoori taga seistes jälle, justkui peljates, et ehk on 300 meetri jooksul nende välimuses midagi muutunud.

5. Nad lobisevad telefoniga ja saadavad sõnumeid

Jah, see on meil küll keelatud, kuid sellegipoolest leidub umbes igas kümnendas autos üks telefoni kõrva ääres või käes hoidev naisjuht. Seega palve kõikidele — kui teile helistab naine või saadab sõnumi naine, kes teatab, et on roolis, ärge jääge lobisema või sõnumit tagasi toksima, vaid paluge tagasi helistada siis, kui sõit on lõppenud. Meie kõigi turvalisuse nimel.

4. Autod ei huvita neid

Sa ei saagi teha väga hästi asja, mille vastu sul huvi täiesti puudub. Naiste jaoks on auto vaid transpordivahend, mis aitab neil punktist A punkti B jõuda ning kuni masin korralikult käima läheb, on kõik väga ok. Must suitsupilv, kummaline hääl või armatuuril vilkuvad punased märguandetulukesed ei vääri just suuremat tähelepanu, kui sõiduk käima läheb ja edasi liigub.

3. Ka sõitmine ei paku erilist pinget

Naised ei juhi autot tavaliselt selleks, et sellest mingit erilist naudingut või elamust saada. Kordame eelmises punktis öeldut — auto ja sõitmine on vajalikud selleks, et punktist A punkti B jõuda. Kuna see ei ole just maailma kõige huvitavam tegevus, ei tule see ka mõnikord maailma kõige paremini välja.

2. Naisted puudub sama hea ruumitaju kui meestel

Sel lihtsal põhjusel on parkimine pea ilmvõimatu ülesanne ning tiheda liiklusega teel autode vahel hakkama saamine õudusunenägu number üks.

1. Naistel lihtsalt ei ole autojuhigeeni

Eelpoolkirjeldatud põhjused on kõik käitumisega seotud. Kuid peamine põhjus, miks naised sõita ei oska, on palju sügavam — neil lihtsalt puudub vastav geen. Selle vastu ei aita miski, kuid vähemalt natukene on abiks see, kui valite endale õige kindlustuse.


Head lugejad, kas oskate veel põhjuseid nimetada? :) Või vaidlete eelpoolkirjeldatule vastu?


Allikas: Askmen.com