Huffington Posti kolumnist Rachel Weight selgitab.

1. Meile meeldivad asjad, mis sädelevad

Nojah, see on tõesti natuke nõme põhjus…kuid naistele meeldivadki lapsikud ja ilusad asjad ja mõni jumaldab neid elu lõpuni. Tead ju küll, ükssarved, ilutulestikud, vampiirid, libahundid, natuke ohtlikud asjad… Need on seksikad!

2. Meile meeldib draama

Õnnetu kaunitar, kelle armastuse pärast kaks kuuma kutti lõputult kaklevad. Isa ja boyfriendi vaheline konflikt, mis lõppeb õnnelikult. Tüübid tahavad neiut tappa, sest ta veri lõhnab jumalikult. Fantastiline kombinatsioon asjadest, mis päriselus tavaliselt ei juhtu, kuid mis ometi kõlavad ja näevad ekraanil välja  superromantilised!

3. Meile meeldivad kõhulihased (väga!)

Ja kõhulihaseid selles filmis on! Need on küll kuttide küljes, kes näevad igavesti 17aastased välja…kuid kutid on samal ajal ka sadu aastaid vanad, nii et me ei tee pattu, kui õhtuti Jacobist või Edwardist unistame.

4. Filmid on nii halvad, et on peaaegu head

No on ju. Need lugematud imalad armuavaldused nagu “Sa oled minu jaoks praegu kõige tähtsam. Ja mitte ainult praegu, igavesti” või  “Kui mina suudaksin und näha, oleksid mu unenäod sinust. Ja mina seda ei häbeneks!” või Jacobi lõputud heietused sõprusest ja armastusest ja tõelistest tunnetest, Bella ja Edwardi unelmate romanss…meile väga meeldib seda vihata! Sest see on nii imal-nummi-plutipluti.

5. Me tõesti armastame mõtet igavese nooruse võimalikkusest

No kes ei tahaks igavesti 18 olla? Ning ka mõte sellest, et sadu aastaid järjest koolis käia, õppida ära kõik keeled ja veel palju põnevaid asju tundub üsna ahvatlev.

6. Oh seda toredat keskkooliaega….

Kooli kohvik ja parkla, ekskursioonid, šoppamine, halvad otsused, eksamiteks õppimine lillelisel aasal, kui su vampiirist boyfriend sind samal ajal võrgutab — täiesti normaalne! Me kõik ju oleme selle läbi teinud… või noh, vähemalt osa sellest. Nunnu on meenutada oma keskkooliaega ja esimesi lapsikuid armumisi.

7. Me kõik oleme Bellad

Unistame sellest, et kellegi jaoks oleme me kõige olulisemad…ja see keegi ei suuda meist eemal püsida ka siis, kui me oleme kohmakad, mitte just klassikalised iludused, tuleme purunenud perekonnast…ja kes hiilib igal õhtul tuppa, et vaadata, kuidas me magame… 

8. Me otsime oma hingesugulast

Iga naine unistab sellest, et kusagil maailmas on olemas keegi, kes otsib  ja ootab just teda. Bella ja Edwardi suhe on palju rohkem kui vaid füüsiline külgetõmme ja sarnane muusikamaitse. Nad on teineteise jaoks loodud. Kes ei tahaks sellist ilusat muinasjuttu uskuda?

9. Edward on lihtsat uskumatult seksikas!!!

Kommentaarid on liigsed. Vaata parem filmi. Ja kui sa veel päris täpselt aru ei saanud, vaata neljanda osa treileri mesinädalate-stseeni. Need seljalihased…

10. “Videvik” on tõeliselt lapsik, kuid hämmastavalt põnev romantiline draama

Tänapäeval heidavad paarikesed filmides riided seljast kohe esmakohtumisel. Bella ja Edward ootavad sellega abiellumiseni. Kas sulle ka meenus raamatut lugedes või filmi vaadates su esimene tõeline armastus? Ja mäletad, kui uskumatult romantiline oli sinu esimene suudlus, mida sa olid pikisilmi oodanud? “Videvik” ongi just selline.

Allikas: Huffington Post