- Ole armastav ja aus kõigiga, aga eelkõige iseendaga.
- Ole õnnelik ja aita ka teisi leida õnne nende endi seest, sest aidates teisi aitad sa alati ka iseennast.
- Kuula oma sisemist häält, sisetunnet. Kui see sulle midagi ütleb, siis see nii ka on. Sellega teed endale suure teene.
- Naermine ja naeratamine on suured tervendajad. Ja kõige parem on see, et neil pole kõrvaltoimeid, selle eest ei pea ju sentigi maksma.
- Kui teed alati asju täpselt samamoodi, saad alati ka täpselt samad tulemused. Seega kui soovid muutust oma ellu, muuda seda mida sa teed ja kuidas sa seda teed.
- Õpi pidevalt midagi uut. Tutvu mõne uue huvitava teemaga sügavuti. Uuri raamatuid, räägi inimestega, käi mõnel arendaval kursusel.
- Kui proovid midagi uut siin elus ja teed neid asju, millest oled alati unistanud siis suure tõenäosusega ei pea sa seda kunagi kahetsema. Pigem kahetsed seda, kui elu möödub aga kõik need toredad asjad jäävadki tegemata.
- Kui näed kuskil takistust, vastuseisu siis mine sellest läbi. Elu olgu alati nagu jõgi, mis peab alati saama vabalt, takistusteta voolata.
- Kui sul on probleem, siis tegele sellega kohe- selleks pole kunagi olemas paremat aega kui praegu. Surudes asju alla ja lükates neid edasi lood endale veel rohkem probleeme aga tehes midagi kohe ära jääb ära arutu planeerimine, muretsemine, mõtlemine. Kõik laheneb alati su jaoks kõige paremal võimalikul viisil.
- Leia midagi, mis sulle meeldib teha- see võib olla mõni hobi, midagi mis sulle tõeliselt huvi pakub ja arendab sinu loovust. Täida ennast selle suure rõõmuga midagi ise luua ja valmistada.
- Kiitus on alati väga hea motivaator. Mõtle, kui hästi sa ennast tunned, kui sind kiidetakse ja paku seda siis ka teistele.
- Ole tänulik kõikide nende imeliste inimeste ja asjade eest mis su elus juba on. Olles tänulik, tõmbad endale ligi veel rohkem asju mille eest tänulik olla!

Lihtsalt naudi elu ja igat hetke sellest nii, kuidas vähegi saad!

Allikas: Elumuutjad.ee