1. Võrdõiguslikkuse võidukäik

On täiesti elementaarne, et riigi eesotsas olev naine aidata oma sookaaslastel paremate ja võrdsemate tingimuste eest võidelda. Ei ole vist midagi hullemat, kui mees, kes võtab sõna naistega seotud teemadel nii nagu ta teaks täpselt, millest räägib? Mõtleme siinkohal just teemasid, mille puhul on fookuseks naise keha ning tervis.

2. Ehk oleks meie riik ka rahulikum paik?

Suurem osa naisi suhtub sõdadesse halvemini kui mehed — vägivald tekitab vägivalda ning seega ei ole vaja seda konsantselt juurde toota. Samuti ei ole tarvilik iga asja peale ärrituda või kaaskodanikku kohe kaagutajaks või ühiskonnaprobleemiks tembeldada. Asju saab ka diplomaatiliselt ning mõistusega lahendada.

3. Ja eelnevast punktist edasi arutledes — nii nagu võrdõiguslikkuse puhul, saabuks ka diplomaatia võidukäik

Naistele tuleb hea läbirääkimisoskus sünniga kaasa. Ja kui ei tule, siis meie usume, et naised suudavad oma ego meestest paremini alla suruda ning avatud meelega läbirääkimistesse asuda. Mitte lihtsalt sarvedega vastu seina joosta.

4. Inspiratsioon!

Enam ei peaks väikesed tüdrukud unistama ainult sellest, kuidas neist vahvad leibaküpsetavad koduperenaised saavad, vaid neil oleks reaalne eeskuju naispresidendi näol. Kui tahan, siis saan, mida tahan!

5. Andke andeks, aga aeg on käes!

Aitab nüüd sellest meeste võimust. Poliitika on palju enamat kui lihtsalt meeste mängumaa. Laske tark naine pulti ja näete, kuidas kõik edenema hakkab!