“Alustan siis sellest, et mina ei fänna-ihalda kedagi välismaalt. Minu jaoks on sümpaatia tekkimise aluseks ka palju muud peale välise külje. Muuseas intelligentsus ja elutarkus. Välismaiste tegelaste ja kaanestaaridega on tihtipeale aga nii, et nende tegemised minuni ei jõua. Seetõttu ongi minu ihaldusobjet kodukootud ning eestimaine.

Mis tunne oleks, kui saaksin koos olla Alari Kivisaarega? Jah, tunnistan ausalt, et ma ei tea, kui lähedalt ma temaga tutvuda tahaksin. Lähedalt? Väga lähedalt? Väga-väga lähedalt? Ma ei oska seda sõnadesse päris hästi panna, mis mind temas nii pöördesse ajab.

Pisut minust. Olen 24, lõpetanud kõrgkooli ja töötan ühes edukas ettevõttes päris heal kohal. Mul on pere. Ühesõnaga üks täiesti tavaline inimene. Lisan kohe ka, et mu tutvusringkond teab mu „Alari-kiiksust“.

Mis on siis Alari Kivisaares? Mulle meeldib absoluutselt kõik tema juures! Välimus, iseloom (või vähemalt see, mis jõuab meedia kaudu meieni), tema mõtted ning analüüsivõime. Mulle meeldib see, kuidas tal on arvamus ja ta ei häbene seda. Ta on väga tugev ja huvitav natuur. Temas on energiat ja iseloomu.

See aga, kuidas ta oma perest räägib… See on lihtsalt jumalik! Täiesti igapäevase jutu sisse pikib ta väikesed vihjed selle kohta, kui väga ta oma naist armastab.

Tõepoolest, võib-olla ongi see minu jaoks kütkestav ja muudab ta nii paganama seksikaks? Ta jumaldab, armastab ja austab oma naist. Alari Kivisaar on minu jaoks suure algustähega Mees. Alari Kivisaar on nii paganama kuum, et võtab ikka põlvist nõrgaks küll.

See on siis minu nõrkus. Alari Kivisaar.” -Kiisu Miisu