„Stiilipidu” on film naistest — enam kui tavaline naistekas, kus tegevus kulgeb kolmnurgas: seks, suhted ja shoppamine. Film keskendub naise vaatepunktile, tunnetele ja enesekehtestamisele lähisuhetes ja tänapäeva ühiskonnas.

See on humoorikas draama kolmest tegusast naisest, kes pärast töö kaotamist üheskoos kostüümilaenutuse loovad. Inimesi riietades teevad nad midagi unikaalset: avavad nende varjatud olemust ja ergutavad fantaasiaid. Samal ajal avanevad „linnavõlurid” ka ise. Naisi ühendav sõprus aitab neil üle saada teele kerkivatest ootamatutest raskustest.

Peaosades Maarja Jakobson, Anne Reemann ja Evelin Pang.

Filmi idee ja stsenaariumi autor on Valentin Kuik, kaasstsenarist Mo Blackwood Inglismaalt. Rezhissöör Peeter Urbla, produtsent Anneli Ahven, operaator Mait Mäekivi, peakunstnik ja kostüümikunstnik Inessa Josing, dekoratsioonikunstnik Ain Nurmela ja grimmikunstnik Kristel Kärner.

Filmi võtted leiavad aset Tallinnas, suur osa neist Tselluloosi kompleksis. Tööstushoone paljupakkuvasse interjööri ehitatakse võttepaviljon, kuhu luuakse ka põhiline tegevuspaik — kostüümiateljee.

9 miljoni suuruse eelarvega filmi toodab stuudio Exitfilm koostöös Soome partneritega. „Stiilipidu” valmib Eesti Filmi Sihtasutuse, Eesti Kultuurkapitali, Soome Filmi Sihtasutuse, Eesti Televisiooni ja Soome telekanali Yle1 toel.