Ära unusta sel talvel…

… kamina ees mõnuleda.
Võta mõnikord aeg maha, tee mõnus kruusitäis teed, kakaod või glögi, haara kaasa soe bleed ja hea kaaslane (või põnev raamat) ning lihtsalt lõõgastu. Nii unustad hetkega, kui külm on tegelikult õues või kui kiire tuleb järgmine nädal.

… jõuluehteis vanalinna külastada.
Tee vanalinnale tiir peale ja imetle kõiki neid jõulutulesid. Külasta kindlasti ja jõuluturgu ning sõrmed ja varbad saab uuesti soojaks ühes mitmetest õdusatest vanalinnas pesitsevatest kohvikutest.

… lumememme ehitada.
Isegi kui sa pole enam ammu laps ja sul pole ka lapsi, kellega koos seda teha. Miks ei võiks ka sinu aias toretseda üks vahva lumememm? Ja kes keelab sul selle meisterdada hoopis avalikku parki? Võta sõber kaasa ka sellest saab lahe ettevõtmine.

… lumesõda pidada.
Mis siis, et sa saad lumisemaks, kui sa tahaks ja mis siis, et see nõuab palju võhma. Väike lumesõda ei ole kunagi kellelegi liiga teinud (seni kuni kehtib reegel “pähe ei sihi” loomulikult!).

… jõulufilme vaadata.
Millised on jõulud ilma filmita “Üksinda kodus”? Sünged! Ajaviiteks tasub kindlasti üle vaadata ka aegumatud klassikud nagu “It’s A Wonderful Life”, “Miracle on the 34th Street”, “A Christmas Carol” jpt. Üks mõnusamaid, naljakamaid ja romantilisemaid on aga "Love Actually"

... uusaastalubadusi kirja panna.
Isegi kui sa kõiki neist täita ei suuda, on iga uus aasta võimalus alustada puhtalt lehelt. Lubadus võib olla nii suur kui väike, peaasi, et see motiveerib sind veidigi rohkem pingutama.

... kelgutamas käia.
Üks pikk liug kulub kõigile marjaks ära. Jäta mured mäe otsa ja tuiska alla!