1. Mu eks jättis mind abituna 1600 kilomeetrit kodust eemale, samal ajal kui ta ise oma uue silmarõõmu sõitis ja mind siis telefoni teel maha jättis.

2. Mu tüdruksõber jättis mind pärast kaheaastast suhet sõnumi teel maha. Ma olin sel hetkel 27 ja tema 23.

3. Ta varastas mu identiteedi, avas võltsäri, pettis firmast rahasid välja ning suutis oma tegevusega minu palgakraanid kinni keerata. Jumal tänatud, et lõpuks sekkus asjasse ka politsei — nüüd on ta toredasti vanglatrellide taga.

4. Ma läksin nädalaks kodust eemale. Naastes jättis ta mind sõnumi teel maha. Siis kirjutas ta ka sellest laulu, mis isegi mingil määral kuulsust kogus. Laul oli armas ja mul oli isegi hea meel. Nüüd näen ma, kuidas terve tema Facebooki sein on täis tiiraseid neiusid, kes kõik temaga kokku saada tahavad. Ja ta naudib seda täiega — flirt on flirdis kinni. Ja nii ma istun, oma toas, nutan ja vahin Facebooki.

5. Ühel õhtul otsustas mu eksnaine purjus peaga mu autoga sõitma minna. Loomulikult sõitis ta vastu puud auto sodiks, õnneks ta ise jäi küll terveks. Parim selle juures on muidugi see, et ta oli teel oma armukese juurde.

6. Mu tüdruksõber pani minu telefoninumbriga üles kuulutuse: mees otsib meest.

7. Ma olin oma naisega olnud koos kaks ja pool aastat, kui ta mu korterinaabriga magada otsustas. Me läksime lahku, aga loomulikult kolis tema oma asjad lihtsalt ühest toast teise. Mul läks aega terve kuu, et endale uus korter leida.

8. Ta tühjendas oma suure prügikasti minu auto pagasnikusse.

9. Mu naine varastas mu rahakotist öösiti 10 euroseid rahatähti. Ma pidin lõpuks tõelise lõksu üles seadma, et ma teda teolt tabada suudaks.

10. Ta vahetas kõik mu sotsiaalmeediakontode paroolid. Kes see teeb niimoodi?

Hea lugeja, jaga kommentaariumis ka enda lugu seoses oma eksnaise või -mehega. Kas ka sinu eks on peast segi?