Naisteka toimetajatel oli valikut teha päris keeruline, sest kommentaare tuli kokku 83, üks lahedam kui teine. Aitäh kõikidele osalejatele!

Epilaatori võitis oma originaalse postituse eest Karina:
"Üks meesterahvas ütles kunagi "Sul jalad pikad nagu tööpäevad":D Ma võtsin igatahes seda kui komplimenti."

Palju õnne! Toimetus võtab võitjaga ühendust!

Philipsi Satin Perfect sarja epilaator on efektiivne ja mugav, mis tänu unikaalsele karva tõstmise ja vibratsiooni süsteemile ning laiale peale eemaldavad karvad ühe tõmbega. Ümar pea ja keraamiliste ketaste süsteem järgib iga kehakumerust ning survekontroll tagab püsiva epilatsioonikiiruse. Et tagada maksimaalne nähtavus on epilaatorisse sisse ehitatud valgus, mis avastab hõlpsalt kõik väikesed ja peened karvakesed. Mugavuse tagamiseks on epilaator juhtmevaba, võimaldades kuni 40 minutit juhtmevaba epilatsiooni, kiirlaadimine toimub ühe tunniga. Valida saab kahe kiirusevaliku vahel ja lisaks kasutada epileerimise ajal aktiivmassažisüsteemi.

Philips alustas ka kampaaniat kus epilaatori ostja saab võimaluse võita 12 paari kingi Vivian Vau kingasalongist Tallinnas. Milline naine ei oleks unistanud hetkest, mil talle antakse võimalus endale vabalt valida unistuste kingi ja veel 12 paari! Võiduvaimalus on neil, kes osvad Euronicsi poest Philipsi Satin Perfect sarja epilaatori kuni 31. juulini 2011 ja registreerivad enda võidusoovi www.philipsitookoda.ee. Spetsiaalselt loodud koduleheküljel saab lasta oma fantaasial lennata ning disainide endale ka unistuste kingad.