Anna meile teada, milles sinu isa eriti osav on. Oskab ta väga hästi näiteks kaarte mängida või kala püüda, torti küpsetada või kitarri mängida, unejuttu lugeda või lastega palli mängida, puutööd teha või legodest maju ehitada? Või on tal hoopis mingi eriline sala-asi, mida ainult tema teab ja suudab?

Ehk siis — me anname sulle võimaluse oma isa kiita ja temaga uhkustada.

Saada oma lugu aadressile naistekas@delfi.ee ja märgi pealkirjaks MINU ISA OSKAB… Kuid ära kirja teele panekuga venita, sest isadepäev on juba pühapäeval ning reedel valime auhinnavõitja  välja! Valikusse pääsevad vaid need lood, mis on kirjutatud põhjalikult ja pühendumisega ning on pikemad kui kolm lauset.

Auhinnaks on kinkekomplekt Fiskarsilt, mis toob vajaliku täienduse iga mehe tööriistakasti. Komplekti kuuluvad Fiskarsi universaalne matkakirves, lõhkumiskiil (mis võimaldab paku poolitamist veelgi kergemalt, vähendades vajavaminevat jõudu ning vältides puutükkide lendamist), Xsharp kirve-ja noateritaja, mis hoiab tööriistad alati teravana ja töövalmina ning muidugi töökindad, mis kaitsevad käsi.