Esimene kohting

Esimene kohting võib üsnagi pingeline olla. Tee tuleb appi! Vali riiulist kaneel ning keeda sellest endale tee. Tegemist on afrodisiaakumiga, mis keha üles soojendab ja ka libiidot tõstab. Alternatiivina võib proovida ka lavendlit, mille lõhn paljude jaoks meeldiva õhkkonna loob.

Tööintervjuu

Närvid pingul ja käed higistavad? Ära muretse, tööintervjuu jaoks aitab närve rahustada sidruni raudürdi teega. Seda teesorti kasvatatakse pea kõikjal maailmas, ta on tuntud nii oma antioksüdantide rohkuse kui ka närvisüsteemi tugevdava omaduse poolest. Juba tassitäis alandab stressi ja pinget.

Menstruatsioonivalud

Paljud naised kannatavad menstruatsiooni ajal lisaks kõigele muule ka stressi, pinge ja krampide all. Sel juhul tasub proovida rahustavat kummeliteed. Lisaks lõdvestavatele omadustele aitab kummelitee ka puhitust ja kuumahooge vähendada.

Eksamid

Kevadsess on hooga käimas. Siit sel puhul ka soovitus kõikidele tudengitele: jooge rohelist teed! Läbiviidud uuringutest ja katsetest on selgunud, et roheline tee aitab keskenduda ja hõlbustab ajutööd.

Lahkuminek

Mis teeb õnnelikuks? Kuum apteegitillist valmistatud tee. Seega, kui sul on hetkel käsil ebameeldiv lahkuminek, mis tuju nulli kisub, siis värskenda end õhtuti kuuma tassitäiega. See aitab.

Halb soeng

Kui hommikul ärgates vaatab sulle peeglist vastu iseenda asemel üks sassis juustega tegelane, siis ära asu kohe endale sadu juuksetooteid pähe toppima. Joo parem teed, mille sees on osi. See sisaldab ränidioksiidi, mis aitab juukseid tugevdada ja annab neile sära. Loomulikult pole efekt kohene, aga tulemust on siiski märgata!

Allikas: Daily Mail