Loe ja vaata Cosmo märtsinumbrist:
• Cosmo kaanestaar: Gwen Stefani

• YouTube’erid – uued staarid

• Louis Zezerani kiidab naiste rindasid

• Miks tasub olla omaette

• Tehnikaga tegusamaks – kasulikud äpid

• Linnatüdruku ürdiaed

• Poorid vahi alla!

1. Hoia alati silmad lahti

Selleks, et olla loomingulisem, pead olema uudishimulik. Reisi! Avasta põnevaid kohti, tutvu uute inimestega, proovi tundmatuid toite. Süvene kultuuri, vaata filme nende esilinastustel, jälgi muusikuid, moodi ja oma sõprade Instagrami kontosid, vaata mitu seriaaliosa järjest, külasta muuseume, käi kontsertidel ja loe palju raamatuid.

2. Välju oma mugavustsoonist

Rutiin võib muuta sind laisaks ja tekitada liigset rahulolu, mis kustutab kire ja loomingulisuse. Mulle meeldib planeerida oma tööalaseid kohtumisi erinevates paikades ja muuta pidevalt meie koosolekute päevakorda. Tillukesed muudatused, nagu iga nädal erineva töökaaslasega kohvitamine või ühine jalutuskäik, võivad tekitada uusi mõtteid.

3. Mõtle teisiti

Terve oma karjääri vältel olen igal nädalal korraldanud ühe koosoleku, millel puudub kindel eesmärk ja kus me räägime hoopis huvitavatest artiklitest ning sellest, mis maailmas toimub ja mis võiks meis kirge tekitada. See aitab
üksteistelt inspiratsiooni ammutada — tihti võtame ühe väikese idee ja muudame selle millekski suureks.

4. Vestle võhivõõraga

Kui korraldan õhtusöögi, paigutan istekohad meelega nii, et istutaks
tundmatu inimese kõrval. Minus tekitab elevust vestelda kellegagi, kes näiteks planeerib reisida täiesti võõrasse paika või õppida selgeks mõni tundmatu keel. Kord tutvusin lennukis inimesega, kelle nelja aasta pärast enda juurde tööle võtsin!

5. Pane oma telefon ära

Mu ema ütleb alati: “Ära unusta hetkeks peatuda ja roosilõhna nautida.” Aga raske on nuusutada roose, kui su nägu on kleepunud telefoniekraani. Proovi aeg-ajalt end välja logida ja märgata ümbritsevat maailma. Üllatun alati mõtete üle, mis tekivad, kui olen peitnud oma telefoni sügavale kotipõhja.

6. Aita ümbritsevaid inimesi

Heategevus on tõenäoliselt parim viis, kuidas kõiki eelnevad soovitusi kokku klapitada. Leia selline valdkond, mis sobib just sinu iseloomuga ja vajab sinu abi. See ei pea olema midagi ekstra ambitsioonikat — tee kas või midagi väikest, mis hoiab sind ühenduses asjadega, mis sulle kõige enam korda lähevad. Ka pisikesed sammud võivad aja jooksul areneda millekski suureks.