Sünd ja surm, aastaajad, päev ja öö: kogu elu käib tsüklites. Kui suudate viia oma rütmid nendega kooskõlla, suudate kasutada oma potentsiaali maksimaalselt kõigil elualadel. Numeroloogia, antiikne numbrite teadus, kätkeb elukogemused ühest üheksani korduvasse tsüklisse - numbrid 10 ja üle selle vähendatakse ühekohalisteks (1+0=1 jne.). Iga maagiline number sisaldab piiramatu koguse informatsiooni ja näitab trendi. Nii nagu astroloogia puhul, võib ka numeroloogiat abil avastada huvitavaid aspekte oma isiku kohta, otsida ühendust oma sisemise minaga ning õppida hoolitsema oma tervise, suhete ja karjääri eest.

Teie sünnikuupäeva number on "elutee number" ja nii nagu astroloogiline sünnimärk, jääb ka see muutumatuks. Elutee number näitab teie elu potentsiaali ja suundumusi. Kui lööte kokku oma viimase sünnipäeva kuupäeva, saate personaalse aastanumbri, mis näitab teie elu olulisemaid numeroloogilisi mõjutusi antud aastal. Sellele on pühendatud ka alljärgnev ülevaade.

Alljärgnev keskendub elu ühele kõige tähtsamale aspektile: suhetele. Kui otsite armastust või stabiilset suhet, aitab numeroloogia teil eeloleval kuuel kuul selles orienteeruda.

Kuidas personaalset aastanumbrit välja arvutada:

Liitke kokku oma viimase sünnipäeva kuupäev, kuni saate ühe ja üheksa vahele jääva arvu. Näiteks kui teie viimane sünnipäev oli 6.01.2000, siis liitke kokku 6+1+2+0+0+0 ja saate 9. Kui see oli 11.10.1999, siis liitke kokku 1+1+1+0+1+9+9+9=31 ja siis 3+1=4. Liitke numbreid kokku seni, kuni saate ühekohalise arvu.

Teie personaalne aastanumber oli: 1 ; 2 ; 3 ; 4 ; 5 ; 6 ; 7 ; 8 ; 9