Kuna töötan enamasti öösiti ja nädalavahetustel, siis ikka juhtub, et enamus klientidest on poodi tulles tiba napsused. Kui sinna lisada veel ülevoolav peomeeleolu, siis võib vahest juhtuda päris imelikke, aga samas ka päris lõbusaid seiku.

Tüdrukute- ja poissmeesteõhtud on vägagi tavalised ja tihti "broneeritakse ette", kui mõni seltskond sisse tulemas. Nii juhtus ka tookord. Pidin pakkuma pruudile ülesande, et ta võidaks ühe toreda auhinna. Proovikiviks sai ilma käte abita pudelile kondoomi asetamine.

Kui pesakond oli saanud juba piisavalt poes uudistatud ja muljeid vahetatud, oligi aeg ülesande käes. Kui vahel on pruudid häbelikud, siis antud pruut oli otast lõpuni kuraasi täis ja valmis kõike tegema, mis talle ette antakse. Kondoom asetati suhu ja pruut hakkas hoolikalt ja innukalt seda pudelile asetama. Mina kusjuures imestasin samal ajal kui profesionaalselt ta tegutseb. Hurraaaa ja kondoom oli otsas! Üks piduline aga palus uuesti suu pudelile asetada, et kogu aktsioonist siis ka mälestuseks pilti teha. Miks mitte? Pruut siis tegi mis paluti - hooga ja pumm! Lausa nii õnnetult, et esihammas pooleks.

Pruut ehmatas natuke muidugi ära, ka teised olid kohkunud. Peo kangelane ajas siis suu laiali ja küsis sõbrannadelt, et kas olukord on väga hull. Suust voolas veri kahe suure joana välja ja esiahammas või õigemini selle puudumine lausa karjus näkku. Kohkunud sõbrannad kogusid end muidugi ruttu ja ütlesid, et pole hullu midagi. Selle peale õnnetu pruut sisistas: "No sssellessst polegi hullu, ma ju sssaan nagunii kohe mehele!" Sõbrannad vastu: "Peaassssi, et enne JAH sõna suud eriti lahti ei tee ja hambaid ei näita."

Kui isegi selliseid pööraseid vallatusi otsid, siis vaata siia!