Ära siruta esimese asjana kätt telefoni järele
Kui esimene asi, mida sa hommikul teed, on ebameeldiva e-kirja või uudiste lugemine, on terve su päev mokas. Pealegi, kellegi teise kirjale vastates sead sa tema vajadused esikohale ja unustad iseenda. Hommikused viis esimest minutit peaksid olema ainult sinu ja mitte kellegi teise jaoks.

Asenda nutitelefoni äratus vana hea äratuskellaga ning jäta mobiil hoopiski teise tuppa, et sul ei oleks võimalust seda juba kinnisilmi haarata.

Mõtle, milline su päev hakkab välja nägema. Mõtle ainult ilusaid mõtteid!
Kujutle, kuidas jõuad kõik vajalikud asjad tehtud, et su projektid on edukad ja ülemus märkab su pingutusi. Mille tellid, selle saad — telli siis endale üks kena päev.

Ärka oma lemmiklaulu peale
Mis saaks olla parem kui avada silmad just selle loo peale, mis sulle alati naeratuse suule toob? Olgu selleks Rihanna, Kuldse Trio või Coldplay looming.

Venita
Korralikult, põhjalikult ja naudinguga. Viisakas ringutus on erakordselt mõnus ja paneb vere käima.

Valmista endale korralik hommikusöök
Jah, kahjuks pead sa selleks veidi varem ärkama, aga usu — see vaev tasub ära. Mõtle, kui mõnus on istuda laua taga, kuulata raadiot või lugeda värskeid uudiseid ja … Nautida seda, mida sööd. Valmista endale näiteks mõnus omlett juurviljadega või puder, millele lisad korralikult marju. Kõrvale veel üks hea kohv või värskelt pressitud mahl ja päev võib alata!

Poputa ennast
Ära torma duši alla, et sealt kahe minuti pärast väljuda. Naudi veeprotseduure! Pärast seda kreemita end korralikult sisse ja löö end lille. On ju algamas uus ilus päev.