Konverentsi eesmärgiks on väärtustada isa rolli Eesti ühiskonnas ning rääkida isadepäeva eel selle olulisusest. Milline on hea isa? Kas iga mees tahab isa olla? Millised on olnud tänaste isade eeskujud ning millist eeskuju soovitakse oma lastele edasi anda? Millised on mehe ja isa erinevad rollid ühiskonnas ja kuidas end nende vahel jagada? Kas isa roll on aastatega muutunud?

Ettekannetega astusid üles EV president Arnold Rüütel, Kaitseliidu ülem Meelis Kiili, Riigikogu sotsiaalkomisjoni aseesimees  Margus Tsahkna, Püha Johannese Kooli direktor Liivika Simmul, stand-up kaubamärgi POINT looja Karl Kermes,  suhtekorraldaja ja isa Janek Mäggi, näitleja ja laulja Marko Matvere, SA Väärtustades Elu juhatuse esimees Kaia Kapsta-Forrester.
Paneeldiskussioonis väitlevad justiitsminister Andres Anvelt, ärimees ja üksikisa Karli Lambot, poliitik ja ajakirjanik Martin Helme, poliitik ja teleajakirjanik Tanel Talve.

 „Kuidas saada meheks?” Kaitseliidu ülem Meelis Kiili

„Isa ja mees või mees ja isa?” SA Väärtustades Elu juhatuse esimees Kaia Kapsta-Forrester

 „Armastus nõuab lapsi” stand-up kaubamärgi POINT looja Karl Kermes

„Isa (kooli)lapse elus” Püha Johannese Kooli direktor Liivika Simmul

„Mitu last on õigel Eesti mehel?”, Riigikogu sotsiaalkomisjoni aseesimees  Margus Tsahkna

 „Isaks teeb eeskuju” suhtekorraldaja ja isa Janek Mäggi

 „Mida lapsed minust arvavad?” Näitleja ja laulja Marko Matvere

Diskussioon „Kes tahab olla isa?” (Justiitsminister Andres Anvelt, ärimees ja üksikisa Karli Lambot, poliitik ja ajakirjanik Martin Helme, poliitik ja teleajakirjanik Tanel Talve)