Fotoraamatud

Tänapäeval, kui mälestused laekuvad sageli ainult virtuaalruumis ja tõeline fotoalbum on muutumas harulduseks, võivad fotoraamatus igavikustatud silmapilgud muutuda erakordseks kingituseks. Miks siis mitte luua fotojutustust perekonna ja sõprade möödunud aastast? Teie valitud reisimälestused, koos läbielatud emotsioonid, saavutatud eesmärgid ja tehtud tööd teevad rõõmu kogu perele. Võib-olla olete jäädvustanud oma pere jõulupühad ja uue aasta vastuvõtu?
Suurepärane kingitus vanavanematele oleks fotoraamat lastelaste suurtest ja väikestest saavutustest või eriti meeleolukas perelugu – fotoraamatuks kujundatud laste joonistused. Lehitsedes nüüd juba raamatuks muutunud mälestusi, võivad lähedased ikka ja jälle rõõmustada ning jagada teistega kallemaid silmapilke.

Fotolõuendid

Mitte ainult oma pereliikmeid, vaid ka sõpru võite rõõmustada originaalse disainiga fotolõuendiga. Iga päev võib Teile rõõmu teha kalli inimese fotoportree, ilusamad reisi silmapilgud, lõbusate koosveedetud õhtute fotokollaaž või lemmiklooma portree. Jääb vaid oma fantaasia kokku võtta, tööle panna ning Teie interjööri jääb kaunistama eriti isiklik detail.

Töökalendrid ja töömärkmikud

Eriti tähenduslik kingitus uue aasta künnisel on personaliseeritud töökalender. ZOOMBOOK pakub piiramata loomingulist vabadust – võite luua täiesti originaalse kaanepildi ja isiklike detailidega täiendada juba olemasolevat kaanepildi ideed. Teame ju, mis võib rõõmustada meie lähedasi – see võib olla motiveeritud tsitaat, mõni eriti soe mälestus, armastatu portree, koos nauditud reisihetk. Praktiline kink saadab ja innustab kingisaajat terve aasta. Ärge unustage ka väikesi – kodutööd on palju meeldivam alustada, kui avad märkmiku, mille kaanel on lemmik raamatu- või multikakangelane.
Originaalne töökalender on sobiv kingitus ka äripartneritele, klientidele või töötajatele. Kavandatavale tekstuurile ja kaanešabloonile lisage oma ettevõtte logotüüp ning nii kujundate ja loote firmakalendreid või töömärkmikke.

Valmista ideaalne kingitus siin – www.zoombook.ee.

Jaga
Kommentaarid