Su juuksed muutuvad sekundiga rasuseks
Mida heledamad on su juuksed, seda kiiremini paistab neist ka rasu välja. Kui märkad, et tööpäeva lõpus pole kiharad kuigi esinduslikud, kuid pead veel teatrisse lippama, lase käiku kuivšampoon. Sellega võidad enda juuksekrooniga ringi lehvimiseks paar lisatundi.

Ah, see hirmus kuumus!
Blondid kiharad on õrnemad kui tumedad. Seetõttu ürita föönitada juukseid vaid viimasel vajadusel. Ka siis kasuta kuumakaitset.

Pagana Barbie-faktor
See on ju lausa diskrimineerimine, et blondiin ei saa rahus kõiki värve kanda! Kuid paraku kipub see nii olema, et mida heledamad on su kiharad, seda nukulikuma välimuse roosa tekitab.

Tumedad klambrid? Tänan, ei!
See ei tule isegi kõne alla, et kui oled enda juuksekummid-klambrid koju unustanud, võid ühe laenata tumedapäiselt sõbrannalt. Tegelikult on aga veelgi hullem see, kui tahad kauni krunni pähe kinnitada, kuid sul on ainult tumedad klambrid … Tulemus ei jääks just väga elegantne.

Ripsmetušš on su meigi A ja O
Mida heledamad on su juuksed, seda heledamad on ka ripsmed. Ja kui väga aus olla, siis on need tušita isegi pea nähtamatud. Seega pead alati enne kodust väljumist endale silmad "pähe tegema".

Sind peetakse lolliks
Appi,need on ju kõigest juuksed! Aga tunnista nüüd üles — kui tihti oled sa pidanud muigama viisakaltblondiini-nalja üle. Korra päevas kindlasti, eks?

Allikas: Women's Health