Tuule tiibadesse saanud uus üritustesari Chick Flick kutsub juba sellel laupäeval kõiki naisi pealinna suurimale sõbrannadepeole, kus esimesel tunnil avatakse spetsiaalselt preilidele kella 23.00 — 00.30 oma ala tippspetsialistide käe all rõdul ilusalong. Endiselt pakutakse ilusalongi külastajatele maitsvaid kokteile, sushit ja puuvilju. See kõik on muidugi õrnema soo esindajatele tasuta!

Ühel ööl aastas näitavad klubi Hollywood ja tema alandlikud töötajad oma tõelist ja tegelikku palet. Sel ööl haarab klubi juhtimise enda kätte krahv Dracula isiklikult. Kogu klubi muudetakse verejanulise vampiiri õudustäratavaks lossiks., kust ei puudu tema alandlikud teenijad. Baarides pakuvad mürgiselt maitsvaid kokteile suursugused põrgulised. Plaate keerutab krahvi isklik hauakaevaja Dj Andi „The Punisher” Raig.
See on ÖÖ, mil sa unustad kõik maised tabud ja annetad oma keha ning vaimu kõikvõimsale…

Laval pakuvad korraliku närvikõdi kindlasti Baltimaade ühed parimad tantsijad. Selleks korraks on teinud D-Lux ja parim Eesti breigigrupp Submission tõeliselt jahmatava ja verdtarretava ühisprojekti PSY CO. Siin viiakse tantsimine juba teistele kõrgustele ja näidakse, kuidas üks arst oma patsiendi suudab hulluks ajada. Või hoopis on arst hull? Tule ja veendu ise.
the avalanches — frontier psychiatrist, the prodigy — breathe, marilyn manson — dope show on üksikud laulud, mis selles hullumaja esitluses kõlavad.

Klubist Hollywood saab korralik õuduste kindlust, millesarnast enne veel nähtud ei ole. Kirstud, luukered, ämblikud — see kõik on alles algus. Närvid hoiab pingul kauplus Karneval. Vaata, kuhu sa astud!

Terve öö premeeritakse parimaid kostüümikandjaid.
HOIATUS: See ei ole mitte mingi tavaline klubiõhtu, sisenemine omal vastutusel!

Chick Flick on pealinna suurim naistepidu, mida toetavad: Naistekas, Kauplus Karneval, Make Up Store, Ilukroon, Hot Lips, mylook.ee veebipood, Gucci ja Sushi Panda Take Away.