Kuidas toimib pärlivann?

Selleks hetkeks kui te istute vanni, on veetemperatuur sätitud mõnusalt siidiseks – 37-39 kraadi. Olete üleni kaetud loodusliku mineraalveega Värska-6, mis oma soolsuselt sarnaneb ookeaniveele ja on kümme korda kangem kui Värska lauavesi.

Ta voolab vanni otse maapõuest enam kui poole kilomeetri sügavuselt 600 miljoni aasta vanuste kivimite vahelt. Tõeline looduse vägi. Vägi, millel on teaduslikult tõendatud ravitoime.

Mineraalveele lisame «pärlid!» - Peente õhumullikeste mikromassaaž, mis toniseerib, parandab vereringet, mõjub soodsalt närvisüsteemile.

Mis teeb selle eriliseks?

Teid ümbritsev looduslik mineraalvesi Värska-6 sisaldab mitmeid mikroelemente: vaske, tsinki, strontsiumi, mangaani, broomi, liitiumi, ja vähivastaselt mõjuvat seleeni.

Hingake sügavalt sisse. Ruumi astudes panite tähele erilist lõhna, milles on tunda kerge väävelvesiniku ja soolaaurudega segunenud aroom. Sellel on väga hea toime teie hingamisteedele. Sel ajal kui olete vannis, mõjub teile rahustuvalt ka veeauruga sisse hingatav broom.
Leevendust saavad astma-nähud, seljavalud, psoriaas, lihaspinged ja terve hulk stressi tekitavaid vaevusi. Ilmselt sooviksite, et see kestaks veelgi pikemalt, kuid ees ootab veel mitmeid protseduure, millel on samasugune enesetunnet parandav mõju. Ja täiesti naturaalne, otse maapõuest.

Millega on tõendatud selle ravitoime?

2012.–2014. a. Eesti spaades läbiviidud uuring osteoartroosihaigetel näitas kõige paremaid tulemusi just Värskas kuurortravi saanud inimestel. Uuring näitas, et Värska sanatooriumi protseduuride mõju on tunda ka poole aasta möödudes.

Valutavate põlvede, selja või kaelaga on võimalik saada kergendust, kui minna nädalaks kuurortravile Värska sanatooriumi. Selleks on Värska sanatooriumis loodud kõik tingimused: kogenud meeskond ja tõhusad vahendid. Värska kuurort erineb kõigist teistest selle poolest, et see on ehitatud otse mineraalveeallikatele. – Puhkus elu allikatel!

Jaga
Kommentaarid