Üldiselt näib, et Hillary põrmustas enda argumentidega Donaldi. Ühe nukraks tegeva faktina tõi ta välja selle, kuidas Trump nimetas 1996. aastal tollast Venezuelast pärit Miss Universumit Alicia Machadot Miss Põrsakeseks ("Miss Piggy" - inglise keeles, toim.) ja Miss Toateenindajaks ("Miss Housekeeping" - inglise keeles, toim.).

"Üks kohutavamaid asju, mida Trump on öelnud, puudutab iludusvõistlusi. Ta armastab neid, talle meeldib iludusvõistlusi toetada ja olla nendega seostatud. Ja ta kutsus üht osalist Miss Põrsakeseks ja Miss Toateendindajaks, sest tegemist on Ladina-Ameerika päritolu naisega," sõnas Clinton debatil.

Muide, Machado sai hiljuti Ameerika kodanikuks ja on võtnud plaani Trumpi vastu hääletada. Nagu arvata võite, toetab ta Clintonit, kuna usub, et USA peaks endale lõpuks naispresidendi saama.

Ja kuidas reageeris Trump nendele süüdistustele? Ta süüdistas Machadot selles, et võttis pärast võistlust kohutavalt juurde ja rikkus nõnda lepingut. Naist aga tabas avalik mõnitus ja teda kutsuti paksuks Miss Universumiks. Tulemuseks olid toitumishäired. "Ma ei söönud üldse ja nägin end peeglist ikkagi väga paksuna. Seda kõike seetõttu, et üks "väga oluline mees" oli seda mulle öelnud," meenutab Machado.

Kas kujutad ette, et meie presidendikandidaat ütleks näiteks Liis Tappo-Treiali kohta midagi sarnast?

Allikas: Mashable