1. Väga kõrged platvormkingad

Keskmise kõrgusega platvormid on täitsa lubatud. Aga kui need on juba nii kõrged, et sa vaevu normaalselt kõndida saad, siis ole valmis selleks, et kolleegid muigama kipuvad. Või selleks, et ülemus enam ei muiga.

2. Sädelevad ehted

Glitter su küljes pimestab kolleege ja on kaks varianti, mis mulje sädelevate ehete kandmine su ülemusele jätab: kas sa ei suuda ära oodata, et lõpuks tööpäev lõppeks ja sa saaksid peole minna või venis su eileõhtune pidu nii pikale, et sa ei jõudnudki enne tööpäeva kodust läbi. Kui sind on pärast tööd ootamas pidulik üritus ja sa tahad sinna otse minna, siis võta ehted tööle kaasa ja lisa need enne töölt lahkumist.

3. Võrksukad

Mingid eriti peene võrguga võrksukad võib-olla isegi läheksid loosi, aga üldiselt käib võrksukkadega kaasas teatud kergemeelne aura. Küsi ükskõik milliselt mehelt, millised mõtted talle võrksukki nähes pähe tulevad!

4. Kõlisevad ehted

Ehted, mis teevad häält, näiteks tilisevad kaelakeed või üksteise vastu kolksuvad käevõrud on su kolleegide jaoks äärmiselt häirivad. Kui sa tingimata tahad tööl mitut käevõru kanda, siis pane metallist või plastikust võrud käe ümber mingite pehmematega vaheldumisi.

5. Plätud

Plätud mitte ainult ei tee käimisel häirivat plaksuvat häält, vaid nendega on paljastatud liiga suur osa su jalalabast. Nendega liikumine võib teatud pindadel ka ohtlikuvõitu olla.

6. Stilettod

Sama lugu — need paljastavad liigselt jalga. Tööl võib kõrgeid kingi kanda küll, aga sel juhul sellised, mis jalgu rohkem katavad.

7. Vana ja kulunud kott

Korralik kott on väga oluline. Ära mine tööle sama kotiga, millega sa ülikoolis iga päev raamatuid vedasid. Ära mine ka selle kotiga, millega sa nädalavahetusel poes käid, sest porrulauk mahub sinna nii hästi ära.

8. Suured rippuvad kõrvarõngad

Stiilsed kõrvarõngad on kontoris väga sobivad, need lisavad su välimusele viimase aktsendi. Aga teatud suurusest alates muutuvad kõrvarõngad juba liiga kõnekaks ja sa kolleegidel võib tekkida tunne, et nad on sattunud karnevalile, mitte tööle.

9.  Suled peas

Tagasihoidlikud peavõrud ja klambrid sobivad töö juurde väga hästi.  Aga suured plastikust lipsukesed on tõsise töö tegemiseks lapsikud. Ja sulgedest peas ei ole vist vaja hakata rääkimagi…

10. Keharõngad

Kanna neid nädalavahetuseti mõnuga, aga nina- ja kulmurõngad ning keeleneet ei ole päris see, mida kontoris või kliendiga kohtudes sobilik kanda oleks, kuna nendesse suhtuvad inimesed nii erinevate tunnetega.

Allikas: About