1. Sa ei tea, kus su pass on. Või seda, kas see on aegunud või mitte. Oot — kas sul üldse on pass?

2. Kui sõber oma reisist räägib, siis mainid ka mõnda oma viimase reisi detaili, a la et sa mäletad veel, et lennukit oodates tuli telekast “Ohtlik lend”… ja saad siis aru, et see sari lõppes juba pea kümme aastat tagasi.

3. Kui su tuttav armunud paarike räägib esimesest reisist, mida nad koos planeerivad, siis suudad end vaevu hoida tagasi hüüatamast “Võtke mind kaasa!”.

4. Päikesereiside reklaamid mõjuvad sulle nii nagu nunnude beebidega reklaamid rasedale naisele: sa ei suuda pisaraid tagasi hoida.

5. Vaadates Facebookis sõprade reisipilte, ei ole sa nende üle õnnelik, vaid vaatad vihaga nende päikesepruune ja puhanud kehasid.

6. Kui sõber räägib oma viimase reisi uhkest hotellist ja vapustavatest toitudest, siis sa teeskleid, nagu sa kuulaks, aga kui su sisemine hääl oleks kuulda, siis kõlaks see umbes nii: la-la-la, ma ei kuuu-leee, la-la-la.

7. Sa ostad uued seksikad päevitusriided, sest kindlasti sa ju satud peagi mõnele troopilisele saarele… Aga kui sa kodus neid sahtlisse panema hakkad, siis märkad, et seal ootavad juba ees paar bikiinipaari, mis sa oled sama mõttega ostnud, aga mitte kunagi kandnud.

8. Kui sa koristad oma suurt riidekappi, märkad sa kõige taga võõrast nelinurkset eset — sa võiksid vanduda, et sa pole seda kunagi varem näinud. Lähemal uurimisel selgub, et see on su reisikohver.

9. Sa tellid klubis Pina Coladasid ja Tequila Sunrise’e, et tunda end nagu puhkusel.

10. Sa guugeldad reisipakkumisi ega suuda ära imestada, kui kallis võib olla lihtsalt kaks tundi mingis suunas lennata, kuigi sa otsisid odavlende. Kui reisisellist sõbrale neid hindu mainid, siis ta ütleb, et need on ju nii odavad.

Allikas: Woman's Day