Üksinda reisimine muudab sind kohanemisvõimeliseks

Esmalt teed sa plaani. Siis aga läheb midagi valesti — jääd ühest või teisest lennust maha, kohver kaob või pass kaob. Kui see kõik aga läbitud saab ja paika loksub, siis tundub, et midagi ei suuda sind enam rööpast välja lüüa.

See innustab sind looma

Reisimine sisaldab endas ideaalset kombinatsiooni uute paikadega tutvumisest, vaikusest iseendaga ja põnevatest seiklustest. Nii oledki inspiratsiooni täis ja lood enda ümber kõike ilusat.

Muutud enesekindlamaks

Kui sa saad reisides probleemidega tegeledes hakkama, siis mis peaks veel üldse su teepeal seisma? Mitte midagi! Nii sammudki edasi aina enesekindlamalt ja tugevama inimesena. Oled enesekindlam nii töö- kui ka eraelus.

Sa oskad oma tugevusi enda kasuks tööle panna ning nõrkustest üle hüpata

Üksinda reisimine surub sind mugavustsoonist välja. Avastad, kui tugev sa tegelikult oled ning ületad kõik oma hirmud, mis sind unistuste poole pürgimise teel takistavad.

Uued tutvused

Üksinda reisides kohtad palju uusi ja lahedaid inimesi. Mõningatest nendega saad ka ehk sõbraks. Kes teab, millised tugevad ja tähenduslikud suhted sellest välja areneda võivad?

Saad aru, et su töökoht ei ole see, mis sind defineerib

Elus on paljutki muud, kui su töökoht. Ja see, kellena sa leiba teenid, ei määra kuidagimoodi seda, milline inimene sa oled. Üksinda reisides võib enda kohta nii mõndagi põnevat avastada!

Allikas: Huffingtonpost