Kahjuks on sellised olukorrad aga kurb reaalsus. Ja täpselt selline õudusunenägu juhtus Londonist pärit Churchlandide perekonnaga.

39. aastane Rowena ja 30. aastane Jack on täiesti tavalised inimesed. Neil on kaks last, 8. aastane tütar ja 2. aastane poeg. Seoses oma ettevõtte rajamisega jättis pereema kodused toimetused lastega ning perekond otsis appi lapsehoidja. Algselt kandis küll väikelapse eest hoolt vanaema, kuid kiirelt tuli ka teadmine, et appi appi on vaja veel üht kätepaari. Lapsehoidja alustas tööd juba siis, kui beebi oli vaid 5. kuune. Perekond ei näinud põhjust muretsemiseks - abiga oldi rahul ning kõik tundus sujuvat. Küll tundis aga muret lapse vanaema, kelle arvates lapsehoidjal oli kaks nägu - üks hoolitsev ja armas ning teine ükskõikne ja hoolimatu. Lõpuks otsustas perekond paigaldada lapse tuppa kaamera.

Vaadates lindistusi tabas perekonda tõeline hirmujudin. Rahulikust lõunaunest oli asi väga kaugel. Selle asemel, et panna unehäirete käes vaevlev ja karjuv laps rahulikult voodisse, võttis hoidja ta sülle ning viskas voodisse tagasi. Sellise tegevuse käigus sai beebi ka kannatada, lüües oma pea tugevalt ära ja tehes niiviisi kaelale haiget. Seejärel lõi hoidja last nii kõvasti, et beebi lausa vappus. 

Lapse ema tunnistab, et kõige õudsem oli vaadata pisikese kehakeelt: "Kui ta oli üksi, siis oli ta ka aktiivne. Nii kui tuli hoidja, tõmbus ta krampi nagu oleks just nagu ta oleks end selleks jubeduseks valmis pannud."

Kuus päeva pärast tõendite avaldamist võttis politsei lapsehoidja vahi alla.

Allikas: DailyMail