Varastel hommikutundidel uitavad peamiselt üle 20-aastased naised ringi dressides ning teevad hommikuprotseduure.Uksest juhatatakse sisse koolipapa hoiakuga kerekas mees, kes kaob ühte koridori koos pikakoivalise blondiiniga.

Lesk? Abielurikkuja? Või keegi, kes otsustab võtta elult, mis võtta annab, enne kui eesnäärmeprobleemid kimbutama hakkavad? Keegi ei saa seda iial teada.

“Mis nende seinte vahel toimub, jääb nende seinte vahele,” kinnitas bordelli juht Deborah Rivenburgh. “On mehi, kes tulevad siia lihtsalt rääkima, et leida naine, kes neid ära kuulaks.”

Prostitutsioon jõudis Ameerika Ühendriikide sellesse piirkonda 1850te aastate kullapalaviku ajal ning polegi sealt lahkunud, heites varju sellest piirkonnast pärit tuntud perekondadele.

Näiteks saatsid kindlameelset konservatiivi Barry Goldwaterit kogu ta karjääri vältel süüdistused, et ta perekond kogus varanduse 19. sajandi lõpu bordelliäris.

Ta oli sunnitud pikalt ja laialt seletama, et bordell aus teisel korrusel hoones, kus ta perekond kõrtsi pidas, ning et sellel oli teine omanik.

Chicken Ranch avas uksed La Granges Texases ning tegutses seal aastakümneid, võttes mõnikord tasu kanades — millest tuleneb ka selle nimi. Osariik sundis lõbuasutust 1973. aastal avaliku arvamuse survel uksi sulgema.

Broadway muusikal “Parim väike litsimaja Texases” (“The Best Little Whorehouse in Texas”), millest hiljem vändati film Burt Reynoldsi ja Dolly Partoniga peaosades tegi bordelli üle riigi kuulsaks. See leidis uue kodu Nevadas, kus prostitutsioon on seaduslik kokku 12 maakonnas. Osariigi seaduste järgi peab bordellil olema tegevusluba ja see peab järgima rangeid tervishoiunõudeid.

“Väikestes maapiirkondades on bordellidel palju toetajaid, kuna nad toovad raha sisse,” ütles Nevada ülikooli sotsioloog Barbara Brents.

Tõepoolest, bordelli kassaaparaat kõliseb vahetpidamata. Kõige eest tuleb maksta.

Tahate õlgu masseerida lasta? Kill-kõll, selle eest tuleb juurde maksta. Tahate aluspesuparaadi näha? See läheb teile raha maksma. Samas on teil muidugi võimalik tühise 3000 dollari (38.700 krooni) eest võimalik osta täisteenindusega öö.

Kuna kondoomi kasutamist nõuab seadus, ei ole Nevada registreeritud bordellides esinenud ühtegi aidsijuhtumit ning vähesed protestivad nende asutuste vastu. Ainult kohalik kirik püstitas suure sildi kümne käsuga tee äärde, mida mööda kliendid lõbuasutuste poole sõidavad.

Tüdrukud maksavad iga nädal 60 dollarit tervisekontrolli ning korra kolme kuu tagant 250 dollarit serifilt saadava loa eest. Ka bordell ise peab ostma tegevusloa, mis maksab 30.000 dollarit aastas.

Samas ei ole bordellikülastamine odav lõbu ning keskmine külastaja annab õhtu jooksul välja 450-500 dollarit, ütles Rivenburgh ja lisas, et heal päeval külastab maja kuni 50 meest.

Samas võib hoone seinte vahel tunda teatud kurbust, otsekui oleksid tüdrukud

ja nende kliendid parema meelega kusagil mujal.

21-aastane Nicole sattis sinna Havailt, kus ta töötas ebaseaduslikes lõbuasutustes, mis reklaamisid end massaazhisalongidena. “Seal valitses hirm. Ma värisesin iga öö hirmust, et politsei koputab uksele.”

Chicken Ranchi külastavad igasugused mehed: seal käib pimedaid, kurte, halvatuid ratastoolis, käte ja jalgadeta inimesi, ütles Rivenburgh ja lisas, et sageli toovad mehe nende juurde nende emad.