Sa mõistad enda meest paremini
Kuigi kõik mehed pole ühesugused, mõistavad nad paljusid asju veidi teisiti. Meessoost sõber annab sulle hüva nõu, kuidas enda kallimaga paremini “toime tulla”.

Mehed ei viitsi kritiseerida
Olgem ausad, naised võivad olla väga-väga õelad. Mehed aga ei viitsi tundmatuid tegelasi kommenteerida. Veel vähem sinu välimust.

Kõik naised ei viitsigi poodelda
Kui sinu arusaam ideaalsest päevas pole poodlemine ja kosmeetiku juures käimine, vaid palli tagumine või matkamine, siis on mees selleks parim valik! Usu, maailmas leidub väga vähe mehi, kes jumaldavad šoppamist.

Nad on ausad
Kuigi sõbrannad suudavad sind vajaduse korral kiita ja enesetunnet parandada, ei ole nad tihtipeale väga ausad. Kui sõbranna näeb, et kleit kisub, ei hakka ta seda sulle ütlema. Meessoost sõber avaldab aga arvamust, meeldigu see sulle või mitte.

Sa ei pea end nendega kohtumiseks sättima
Meestel on suhteliselt suva, kas sa oled endale uhke kleidi selga tõmmanud, kui nendega pubisse lähed. Seega, kui sa tunned, et kohe üldse ei viitsi end sättida, kuid ei taha samas ka kodus istuda, kontakteeru enda sõbraga ja minge võtke üks õlu. Seejuures võid sa väljuda kodust kas või pidžaamapükstes.

Nad abistavad sind hea meelega
Olgu, sa oled iseseisev täiskasvanud naine ja saad kõigega ise hakkama, kuid … Teinekord on vaja näiteks kraani parandada ja ükski sõbranna ei oska seda teha. Kellele helistada? Ikka enda armsale sõbrale, kes teeb selle sekundiga korda.

Allikas: Allwomenstalk