Loe ja vaata Cosmo juulinumbrist:
• Cosmo kaanestaar: Hilary Duff

• 12 asja, mis teda voodis eriti ei huvita

• Louis Zezeran soovitab sul proovida kommuuniielu

• Saavuta vapustavad kõhulihased

• Pakume suvelugemist

• Sukeldu festarimöllu!

Õed Kardashianid

Kuigi meediale meeldib Kimi, Khloe’t, Kourtneyt ning nooremaid võsukesi Kendalli ja Kylie’t kritiseerida, on nende nipid ja trikid nii mõnelegi noorele neiule inspiratsiooniks. Alustame näiteks kurikuulsast kardashianlikust kontuurimisest. Nende õdede eeskujul teame “pilvedeni kõrguvate” täiuslike põsesarnade saavutamisest rohkem kui kunagi varem. Pealegi (kui veidi tõsisemaks muutuda) on perekond Tõsielustaarid toonud au sisse tagasi naiselikult kurvika keha. Kui veel mõnda aega tagasi promosid modellid moeajakirjade esikaantel võimalikult saledat joont, tõestas “Tiim K”, et pepud, puusad ja positiivne suhtumine oma kehasse teeb haiglaslikule “ma pean olema võimalikult peenike”-mõtlemisele iga kell silmad ette.

Taylor Swift

Preili Swiftile meeldib purunenud suhete pealt miljoneid teenida (jah, ta on tõenäoliselt kõiki ekspeikasid lauludes maininud), kuid mida ta meile õpetanud on? Seda, et oled noor vaid korra ja kahetsemine ainult raiskab aega. Kui õelad kommenteerijad Taylori suhteajaloole üha enam tähelepanu tõmbama hakkasid, näitas naine, kes on tegelikult boss. Lisaks ülipoppidele singlitele, mille ridade vahelt võib lugeda nii mõndagi sarkastilist vastust kriitikutele, annab Taylor neile üha uusi ninanipse, kui taas mõne kuuma staarmehega avalikkuse ette astub. Hetkel on tema peika ju paljude tüdrukute unistus Calvin Harris. Go girl!

Rihanna

Kuigi Rihanna on üks maailma kuulsamaid popstaare, on ta korduvalt näidanud, et oma päritolu ja kodu ei tohi unustada. Ta veedab küll suurema osa ajast tuuritades, kontserte andes või stuudios uusi hitte lindistades, aga sõidab nii tihti kui võimalik pere ja sõprade juurde Barbadosele. Ka intervjuudes on ta korduvalt maininud, et just kodukohas meeldib talle enim puhata, akusid laadida, inspiratsiooni koguda ning isegi kujutleda, et kogu maailm tema nime ei tea.

Ellie Goulding

Kes meist ei tahaks, et tema sõbranna oleks Ellie Goulding? See ainulaadse muusikastiili ja vaba ellusuhtumisega megastaar on musternäide sellest, kui hea mõju on regulaarsel trennil. Ta on intervjuudes tihti maininud, et maandab pingeid jooksmisega. See annab talle võimaluse õppida keskenduma, veeta aega vaid iseenda seltsis ning koguda mõtteid. Nii et jooksutossud jalga ja Ellie’st eeskuju võtma!