Inglismaal Essexi kaubanduskeskust külastanud naiste seas läbi viidud küsitluses selgus, et enamus naistest jätab ostutuurile minnes parema meelega sõbrannad koju. Sõbrannad võivad olla kaaslase hea välimuse peale kadedad ning seetõttu võivad nad soovitada riideesemeid, mis tegelikult üldse ei sobi ja näevad seljas jubedad välja.

Naiste kahtlused oma sõbrannade kurjade kavatsuste kohta ei teki tühjalt kohalt — 5% küsitlusele vastanud naistest tunnistas, et nad on isegi oma tuttavale valekomplimente teinud ning öelnud, et tegelikult kohutavalt halvasti seljas istuv seelik sobib talle imehästi. Sel moel loodeti sõbranna ilu paari pügala võrra vähendada ja ise tema kõrval särada.

Emad aga on šopingul siirad ega häbene oma tõelist arvamust välja öelda, seetõttu on nendega ma palju mõnusam koos poodides kolada.

Sõbrannadega ostlemisel on veel üks halb külg — naised kipuvad poodides omavahel jutustama jääma ning seetõttu hajub tähelepanu põhitegevuselt ehk perfektse komplekti valikult. Emad aga keskenduvad tulemusele põhjalikumalt ning seetõttu on nendega koos ostlemine tavaliselt ka tulemuslikum.

Seega on emad, kes ei soovi oma tütardele muud kui ainult parimat, ideaalsed šopingukaaslased!

Hea lugeja, anna teada, kas sinu sõbrannad on sulle ostutuuril koledaid riideid soovitanud? Või oled ehk ise neile kiitnud rõivaid, mis tegelikult jubedad välja näevad?

Allikas: Geniusbeauty