Täna ma koolis ei käinud, mul oli hommikul väga paha olla ja pea valutas. Hommikul umbes kaheteist ajal keegi koputas. Ma olin hommikumantlis, kui uksele läksin. Avasin ukse ja seal seisis pikk sportliku kehaehitusega ülimalt kena noormees. Punastasin ja küsisin, kes ta on. Ta ütles, et sina oledki siis väike Clarissa. Ma küsisin, kust ta mu nime teab, ja siis ta ütles lause, mis kõik mu ootused purustas: „Mina olen Peeter, sinu ema mees.” Tal oli haige irve näol, ta astus tuppa ja kallistas mu ema. Ma ei suutnud midagi teha. Karjusin vaid emale, et ma ei taha neid enam kunagi näha, jooksin oma tuppa, panin riidesse ja ruttasin Dani juurde. 3 km kiiret kõndi, kuni kohale jõudsin.

//

Järsku kuulsin enda toa uksele väga kõva koputust, ehmusin ja panin muusika vaikseks, tegin ukse lahti ja ei ole eriti raske arvata, kes see oli. Peeter. Ma lõin ukse kinni, aga ta tuli ikkagi sisse ja ütles: „Jäta oma ema rahule!” Ma karjusin talle näkku: „Siis jätan, kui sa minema lähed. Tõmba oksa ennast.” See, kuidas ta mulle peale seda lauset otsa vaatas, oli häiriv. See ei olnud midagi sellist, nagu oleks vaadanud mu ema või isa. See ei olnud ka selline pilk, nagu ma oleksin lihtsalt loll teismeline, kes ei tea, mida teeb. See oli selline sügav ja vastik, mis jääb pikaks ajaks meelde. Väga häiriv. Iga kord, kui seda vastikut meest näen, tuleb mul see meelde ja see häirib mind meeletult.

Koostöös Kirjastus Raudwaraga toimub 13.märtsil kell 17:30 Solarise keskuse Apollos “Kasuisa” raamatuesitlus, kuhu on oodatud kõik noored, keda huvitab, mis võib tegelikult nende sõprade ja koolikaaslaste elus toimuda, ning kõik lapsevanemad, kes tahavad teada, kuidas võib ühe pere lagunemine mõjuda meie noortele.

Kohapeal toimub intervjuu autoriga, võimalus esitada Adeelele raamatu või teema kohta küsimusi ning külaliste hulgas loositakse välja 3 tasuta “Kasuisa” eksemplari.